Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εξαφάνιση αεροσκάφους: Εντοπίστηκαν συντρίμμια!

εξαφάνιση αεροσκάφους
Εικόνα από αεροσκάφος τύπου CT2K / Φωτογραφία από: Youtube

– Τραγική εξέλιξη φαίνεται πως είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη
– Η τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, μετέδωσε πως έχουν βρεθεί συντρίμμια κοντά στο χωριό Κερασιά της Ξάνθης
– Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ενδείξεις ζωής – Το μικρό αεροσκάφος τύπου CT2K είχε δύο μέλη πλήρωμα
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα θρίλερ που δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος. Από νωρίς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εξαφάνιση αεροσκάφους. Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, κάνουν λόγο για συντριβή.

Την είδηση μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv. Συγκεκριμένα η εκπομπή μετέδωσε πως έχουν εντοπιστεί συντρίμμια κοντά στο χωριό Κερασιά, της Ξάνθης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξης ζωής στο σημείο. Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε πως τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από έναν βοσκό, ο οποίος όμως δεν μπορεί να πλησιάσει στο σημείο διότι είναι δύσβατο. Στο σημείο σπεύδουν ήδη οι Αρχές.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή

Εξαφάνιση αεροσκάφους: Το χρονικό της τραγωδίας

Την είδηση είχε μεταδώσει το ant1news.gr, με δημοσίευμα να αναφέρει πως στις 12:37 απογειώθηκαν από την Αλεξανδρούπολη δύο αεροσκάφη. Και τα δύο είναι τύπου CT2K, με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο. Τα μικρά αεροσκάφη είχαν προορισμό τη Ρουμανία.

Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.

Στις 16:45 και αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης. Δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Στις 17:00 το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου. Αυτό διότι η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα.

Στις 17:20 απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

Εκεί επικεντρώθηκαν οι έρευνες

Πληροφορίες για την υπόθεση μετέφερε νωρίτερα η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv. Σύφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, οι έρευνες επικεντρώνονταν είκοσι χιλιόμετρα από την Ξάνθη, προς τα σύνορα με την Βουλγαρία.

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους που προσγειώθηκε, είναι Ουκρανοί επιχειρηματίες. Από την Ουκρανία κατάγονται και τα δύο μέλη του πληρώματος στο αεροσκάφος που αγνοείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν ολιγόωρο ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη, από όπου και απογειώθηκαν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις