Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξάψαλμος Μητροπολίτη Πειραιώς κατά Καστανίδη και Moody’s

Σε άλλο σημείο ο μητροπολίτης αναφέρεται “ στην προκλητική και αναιτιολόγητη υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας κατά τρεις μονάδες.

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση του μητροπολίτη ΄Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, με αφορμή νομοσχέδιο του υπουργείου, που βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, ο κ. Σεραφείμ, επανέρχεται στο ίδιο θέμα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “ για πρώτη φορά στην ελληνική έννομη, τάξη με το άρθρο 6 καθιερώνεται κατά φασιστικό τρόπο συλλογική ευθύνη για αδικοπραγίες ενός φυσικού προσώπου και απαραδέκτως αναγορεύεται ο εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας (υπουργός Δικαιοσύνης) σε φυσικό δικαστή.”

Σε άλλο σημείο ο μητροπολίτης αναφέρεται “ στην προκλητική και αναιτιολόγητη υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας κατά τρεις μονάδες από την σιωνιστικών συμφερόντων Αμερικανική εταιρεία Moodys , που προκαλεί τεράστια προβλήματα στην ανάκαμψη της οικονομίας μας.”

Ολα αυτά τα θεωρεί κατευθυνόμενα από συγκεκριμένα κέντρα που δρούν εναντίον της Ελλάδας και προσθέτει : “ Τίθεται το μέγιστο ερώτημα γιατί οι έχοντες εξουσία κλίνουν τον αυχένα στα δαιμονιώδη και σατανικά κελεύσματα των διεθνών αυτών τρομοκρατών και δεν ακολουθούν πολιτική αφύπνισης και εθνικής και πνευματικής απελευθέρωσης. “

Ο μητροπολίτης επίσης διερωτάται γιατί δεν προκηρύσσουμε διεθνή διαγωνισμό για την εξόρυξη και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, τονίζοντας ότι στη Χαλκιδική υπάρχουν αυτή τη στιγμή χρυσοφόρα κοιτάσματα αξίας 12 δις ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε