Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστών τιμολογίων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κύκλωμα διακίνησης πλαστών τιμολογίων-δελτίων αποστολής εξάρθρωσαν οι αρχές, δυο άνδρες συνελήφθησαν.

Ύστερα από έρευνες ενός μήνα, την περασμένη Παρασκευή, δύο Έλληνες επιχειρηματίες, ηλικίας 69 και 57 ετών, προσπάθησαν να πουλήσουν ένα μπλοκ πλαστών τιμολογίων, έναντι 1.500 ευρώ, σε υπάλληλο της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως υποψήφιος αγοραστής. Μετά τη συναλλαγή, συνελήφθησαν με το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί από την Υπηρεσία.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων. Στην οικία του ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Walter των 25 mm, ενώ στην κατοικία του δευτέρου δύο ακόμα μπλοκ, τιμολογίων, τα οποία προετοίμαζε για διακίνηση.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων έχει καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση για έκδοση κατ’ εξακολούθηση εικονικών και πλαστών τιμολογίων και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το μπλοκ τιμολογίων, το οποίο κατασχέθηκε, έφερε διάτρηση και θεώρηση από την Δ.Ο.Υ. Αγίου Δημητρίου με στοιχεία εκδότη: ΒΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ «ΑΡΤΟΠΟΙΪΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ», με κεντρικό κατάστημα οδός Φιλαδελφείας 110, Αχαρνές, υποκατάστημα, οδός Καστελίου 25, Άγιος Δημήτριος, και Α.Φ.Μ. 047240324, Δ.Ο.Υ. Αχαρνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε