Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξάρχεια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία!

Εξάρχεια
Φωτογραφία: Intime

Τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Ταυτόχρονη επιχείρηση σε τέσσερα κτίρια, κάποια υπό κατάληψη.
Αποκλείστηκε η πλατεία και οι γύρω δρόμοι. Πάνω από 100 μετανάστες μεταφέρθηκαν από τα κτίρια.
Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού η “έφοδος” των αστυνομικών στα κτίρια.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο,

Στον… ύπνο φαίνεται πως έπιασαν οι Αστυνομικές Αρχές τους πάντες στα Εξάρχεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα ξημερώματα της Δευτέρας, 26.08.2019, ξεκίνησε τεράστια αστυνομική επιχείρηση.

“Σκούπα” στα Εξάρχεια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επιχείρηση έγινε σε τέσσερα κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ φιλοξενούσαν πρόσφυγες και μετανάστες.

Σε δύο από αυτά τα κτίρια, δεν έχει εντοπιστεί κανείς, ενώ σε δύο άλλα, που βρίσκονται επί της οδού Σπύρου Τρικούπη, υπάρχουν σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια άτομα και η μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης έγινε σε χρόνο… dt.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο σταθμός από το σημείο, με μετανάστες να επιβιβάζονται σε λεωφορεία με τα υπάρχοντα στα χέρια.

Δείτε καρέ – καρέ την επιχείρηση εκκένωσης στα Εξάρχεια

Εξάρχεια Εξάρχεια Εξάρχεια

Στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρότατες, καθώς συμμετείχαν άνδρες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Άμεση Δράση και ΔΙΑΣ.

Όλη η πλατεία στα Εξάρχεια, αλλά και οι γύρω δρόμοι είχαν αποκλειστεί.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, διεξήχθησαν και έλεγχοι για ναρκωτικά.

Πηγή: ΣΚΑΪ
Φωτογραφίες: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις