Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξοικονόμησε χρήματα, κάνοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου online!

Εξοικονόμησε χρήματα, κάνοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου online!

Το κόστος της ασφάλισης του οχήματός σου είναι ένα πάγιο έξοδο, αναγκαίο και υποχρεωτικό που δυστυχώς δεν μπορείς ούτε να αναβάλλεις για αργότερα ούτε να αφήσεις το αυτοκίνητό σου ανασφάλιστο.

Τα ανασφάλιστα οχήματα στη χώρα μας ξεπερνούν τις 600.000 και έχουν αρχίσει ήδη να λαμβάνουν ειδοποιητήρια, μετά από την έναρξη της ειδικής πλατφόρμας του gov.gr που επιτρέπει στους αρμόδιους φορείς να διασταυρώσουν εύκολα και γρήγορα, αν ένα όχημα είναι ασφαλισμένο ή όχι.

Έτσι, το να αφήσεις το αυτοκίνητό σου χωρίς ασφάλεια σίγουρα δεν αποτελεί επιλογή – ποτέ δεν αποτελούσε καθώς υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που δεν πρέπει να το κάνεις.

Από την άλλη, όλοι συμφωνούμε ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα μεγάλο πάγιο έξοδο που επιβαρύνει σημαντικά τους οδηγούς και κατόχους οχημάτων.

Υπάρχει όμως τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου; Μπορείς να έχεις σημαντικό όφελος στην ασφάλεια αυτοκινήτου απλά επιλέγοντας μια online ασφάλεια;

Εξοικονόμησε χρήματα και μείωση την ασφάλεια αυτοκινήτου συγκρίνοντας τιμές!

Όπως σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, όταν συγκρίνεις τιμές και παροχές, τότε σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη έρευνα αγοράς και θα βρεις τις καλύτερες επιλογές!

Το ίδιο ισχύει και στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Γιατί να δεις τιμές από μόλις 3-4 ασφαλιστικές εταιρείες, όταν στο asfaleies24.gr μπορείς να δεις προσφορές από 27 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες;

Το asfaleies24.gr είναι ένα online πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο που προσπαθεί να σου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε με 1 κλικ να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις και να βρεις την καλύτερη επιλογή, με βάση τις δικές σου ανάγκες!

Εσύ εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία και η πλατφόρμα του asfaleies24.gr συγκρίνει τιμές και παροχές μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα.

Μόλις είναι έτοιμα τα αποτελέσματα, μπορείς να συγκρίνεις τι πρόσφερει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία καθώς και το τελικό κόστος που θα κληθείς να πληρώσεις!

Με αυτόν τον τρόπο και την αμερόληπτη σύγκριση τιμών και παροχών, μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να νιώσεις σίγουρος ότι έκανες το καλύτερο δυνατό deal!

Πως θα επωφεληθείς από το υψηλότερο δυνατό όφελος

Το υψηλότερο όφελος – και άρα την μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων – θα τη λάβεις επιλέγοντας μεγάλης διάρκειας πακέτα, όπως μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σε αυτά τα πακέτα υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές τιμές από τη μεριά της ασφαλιστικής εταιρείας, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 40% σε σχέση με μικρότερης διάρκειας προγράμματα.

Επιλέγοντας μια ετήσια ασφάλεια είστε σίγουροι ότι έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Επιπλέον, στο asfaleies24.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την ετήσια ασφάλειά σας με έως και 12 άτοκες δόσεις – δηλαδή να πληρώνετε μήνα μήνα ενώ έχετε λάβει το καλύτερο δυνατό deal στην τιμή της ασφάλειας!

Από που να ξεκινήσεις για μια online ασφάλεια αυτοκινήτου

Επισκέψου την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr εδώ, πάρε μια προσφορά για το όχημα που σε ενδιαφέρει, όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, μηχανής, ασφάλεια φορτηγού, σκάφους ή σπιτιού και ασφαλίσου onlineσε μόλις 1 λεπτό.

Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και δεις τις προσφορές των εταιρειών, μπορείς να επιλέξεις αυτήν που σε ενδιαφέρει, να πληρώσεις online και να λάβεις στο email σου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο, όσο ακούγεται!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις