Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκτέλεσε ζευγάρι σε γλέντι – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς

– Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης του διπλού φονικού στη Στυλίδα για οικοπεδικές διαφορές
– Βγήκε από το σπίτι που είχε ταμπουρωθεί πυροβολώντας κατά των αστυνομικών και δέχτηκε τα πυρά τους.
– Στις 2.15 σκότωσε ζευγάρι και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα σε παραλιακό κέντρο
– Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της 28χρονη τραυματίας που δέχτηκε σφαίρα στο μάτι

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε από τις 2.15 μέχρι τις 8.30 το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Παράλιο Αχλάδι στη Στυλίδα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος δράστης – άτομο που φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – είχε πάει για ψάρεμα.

Για τραγική σύμπτωση, είδε τους συγχωριανούς του με τους οποίους είχε οικοπεδικές διαφορές να διασκεδάζουν σε γλέντι παραλιακό κέντρο. Πήγε κοντά και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 50χρονο άνδρα στον ώμο. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του που ήταν κοντά και πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα. Επέστρεψε και σκότωσε εν ψυχρώ πρώτα τον 60χρονο άνδρα και στη συνέχεια δε δίστασε να εκτελέσει την 50χρονη γυναίκα του.

Στο επεισόδιο τραυματίστηκε και μία 28χρονη γυναίκα που ήταν στην παρέα. Η κοπέλα δέχτηκε σφαίρα στο μάτι και σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα ενδέχεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για να υποστεί χειρουργική επέμβαση.

Αφού διέπραξε το έγκλημα, ο δράστης οχυρώθηκε στο σπίτι του, κρατώντας μαζί του και τη γυναίκα του. Άνδρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές από την Αθήνα έσπευσαν στο σημείο και στήθηκε επιχείρηση για να τον κάνουν να παραδοθεί. Σε κάποιο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βγάλουν από το σπίτι τη γυναίκα. Ωστόσο γύρω στις 8.30 ο δράστης έκανε μία κίνηση απελπισίας. Βγήκε έξω τρέχοντας και πυροβολώντας κατά των αστυνομικών σε κατοικημένη περιοχή.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά του δράστη. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν τραυματίστηκε από τα πυρά τους ή επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Πάντως ο δράστης που έφερε την κυνηγετική καραμπίνα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι τραυματίες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε