Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκτός ελέγχου η ΠΟΕ – ΟΤΑ: Επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων – ‘Εδειραν τον δήμαρχο Συκεών – ‘Επαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ

,

Ξύλο με δημάρχους, ξύλο με τα ΜΑΤ αλλά και ματαίωση μιας συνέντευξης Τύπου είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της δράσης συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

 Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, και την ίδια ώρα η Αθήνα πνίγεται στα σκουπίδια.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έγινε το τελευταίο επεισόδιο. Θύμα αυτή τη φορά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, δέχθηκε επίθεση από συγκεντρωμένους απέξω οι οποίοι προσπάθησαν να τον χτυπήσουν και του πέταξαν καφέδες και νερά.


Νωρίτερα, θύμα επίθεσης είχε πέσει και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλιδης, μέσα στα γραφεία, όπου εισέβαλαν συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ. Εκεί τα πράγματα ήταν αγριότερα, αφού δέχθηκε μπουνιές όταν τους ζήτησε να περάσουν έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΔΩ

Μέσα σε όλον αυτό τον παραλογισμό, προστέθηκε και η αναβολη της συνέντευξης Τύπου του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη. Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει δεν είχε που να την δώσει. ‘Ολα τα κτίρια του υπουργείου του είναι υπο κατάληψη και έτσι επέλεξε να δώσει την συνέντευξη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ομως λογάριαζε χωρίς την ΠΟΕ ΟΤΑ, η οποία έφτασε εκεί πριν από εκείνον και έτσι η συνέντευξη δεν δόθηκε ποτέ.

Η συνέντευξη τελικά γίνεται αυτή την ώρα (17.10) στην Βουλή η οποία είναι το τελευταίο ασφαλές καταφύγιο απ’ ότι φαίνεται για όλους τους πολιτικούς άνδρες….

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετατρέπουν μια απλή συνέντευξη Τύπου σε θρίλερ! Για το απόγευμα αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τα σκουπίδια!

Έπεσαν… μπουνιές στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ – Έδειραν τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών!

Βάζουν ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια και απειλούν με απολύσεις

Άλλη μια μέρα αποκλεισμένο το κέντρο – Ποιές συγκεντρώσεις είναι σε εξέλιξη

Στο “γύψο” η χώρα από σήμερα και 10 ημέρες – ‘Ολες οι απεργιακές κινητοποιήσεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε