Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έλεος πια – Ξαναγεμίζει σκουπίδια η Αθήνα

Αλληλοκατηγορούνται οι πολιτικοί με τους δημάρχους, ξανααπεργούν οι εργαζόμενοι και τελικά τα σκουπίδια θα είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης ένωσε και ύψωσε μαζί με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γ.Καμίνη τους καταγγελτικούς τους τόνους κατά του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων Ν.Κακλαμάνη όμως τους τόνους των σκουπιδιών δεν θα τους μαζέψει πάλι κανείς.
 
Γιατί είτε δικαίως είτε αδίκως κατηγορούν τον Ν.Κακλαμάνη ότι δεν προκήρυξε εγκαίρως θέσεις συμβασιούχων για την καθαριότητα, καθαριότητα δεν βλέπουμε παρά μονίμως σκουπίδια, τα οποία όπως ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στο δήμο Αθηναίων δεν θα τα μαζέψουν για άλλες 48 ώρες αφού απεργούν και πάλι με αιτήματα την τακτοποίηση των συμβασιούχων και την καταβολή των δεδουλευμένων.
 
«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα ο κ. Ραγκούσης θα εισπράξει τα λάθη και την αδιαλλαξία της πολιτικής του», σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και του νέου δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη με αφορμή τη νέα απεργία και τα προβλήματα με τα σκουπίδια στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι το πρόβλημα δε θα υπάρξει μόνο στον δήμο της Αθήνας, αλλά σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, γι αυτό και στο αυριανό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ το θέμα των συμβασιούχων θα συζητηθεί γι’ άλλη μία φορά. Υπενθύμισε την πρόταση της ΚΕΔΚΕ (δύο χρόνια μεταβατική περίοδος και αυξημένη μοριοδότηση στην εμπειρία) λέγοντας ότι είναι η μόνη ρεαλιστική, στηρίζεται από τους εργαζόμενους και αποτελεί μία από τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας (κατά τη συνεδρίαση στις 2 Δεκεμβρίου 2010). 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε