Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έληξε και η κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από αντιεξουσιαστές

Έληξε και η κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από αντιεξουσιαστές

– Περίπου 40 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κατέλαβαν στις 9 το πρωί, τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επι της Αγίου Κωνσταντίνου
– Διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας στη βίλα Αμαλία
– Οι καταληψίες βγήκαν χωρίς αντίσταση από το κτίριο – Άλλοι 80 συνελήφθησαν στην βίλα Αμαλία
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά την βίλα Αμαλία, 40 αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί όπως λένε το κόμμα του Φωτη Κουβέλη δίνει αριστερό άλλοθι στην συγκυβέρνηση η οποία έσπασε την κατάλαψη στην Βίλα Αμαλία.

Περίπου στις 10.00 έγινε επιχείρηση της αστυνομίας στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ επι της οδού Αγίου Κωνσταντίνου που είχαν καταλάβει 40 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα όπως και στην βίλα Αμαλία και οι καταληψίες βγήκαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση και οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της αστυνομίας και ζήτησε η οποιαδήποτε επιχειρηση να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερο δυναμικό τρόπο.

Τα 40 άτομα, κατέλαβαν τα γραφεία, την ώρα ακριβώς που γινόταν η επέμβαση στην Βίλα Αμαλία. Ανενόχλητα μπήκαν μέσα στο κτίριο και ανέβηκαν στην ταράτσα και ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό.

Η είσοδος του κτιρίου ήταν αποκλεισμένη και μπροστά έχουν επίσης αναρτήσει πανό στο οποίο γράφουν: “Οι καταλήψεις είναι εστίες αντίστασης. Villa Amalias. Κατάληψη για πάντα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έληξε η κατάληψη στη βίλα Αμαλία μετά την επέμβαση ΕΚΑΜ και ΜΑΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε