Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μας δουλεύουν; Εμφανίστηκαν και πάλι οι “αόρατες” γυναίκες στη Βαρβάκειο

Μας δουλεύουν; Εμφανίστηκαν και πάλι οι “αόρατες” γυναίκες στη Βαρβάκειο

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά! Εμφανίστηκαν λέει και πάλι στη Βαρβάκειο οι φιλάνθρωπες γυναίκες με τα μαύρα οι οποίες ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ και αγόρασαν το κρέας του Πάσχα  για λογαριασμό εκατοντάδων φτωχών συμπολιτών μας. Τι λέει στο Newsit ο Κλεάνθης Τσιρώνης.

Την πρώτη φορά που μάθαμε πως οι υπέρκομψες, πάμπλουτες γυναίκες με τα φιλάνθρωπα αισθηματα, επισκέφθηκαν τη Βαρβάκειο αγορά με τους σωματοφύλακες τους…όχι μόνο το φάγαμε αμάσητο, αλλά ανατριχιάσαμε!

Είπαμε πως, ναι βρε παιδί μου, υπάρχουν και Άνθρωποι (με Α κεφαλαίο) μέσα σε αυτή τη ρημάδα την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Τις αποθεώσαμε, τις επαινέσαμε κυρίως για το γεγονός πως θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητα τους. Οπαδοί του δόγματος “κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό”…Μας αρκούσε πως μέσα στις άγιες μέρες, συμπολίτες μας που θα την έβγαζαν με δυο φτερούγες κοτόπουλου κατάφεραν τελικά να στρώσουν γιορτινό τραπέζι! Μας αρκούσε που δεν τους έλειψε το κρέας.

Το γεγονός αρχικά δεν διαψεύστηκε από κανέναν, τουναντίον επιβεβαιώθηκε από τους κρεοπώλες της Βαρβακείου οι οποιοι δήλωναν δεξιά και αριστερά πως οι κυρίες αυτές ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ στην αγορά. Το ίδιο έγινε…και ξανάγινε…και ξανάγινε…και έγινε και σήμερα, ανήμερα της Μεγάλης Τετάρτης!

Στο ίδιο έργο θεατές…

Σύμφωνα λοιπόν με τον Πρόεδρο των Κρεοπωλών της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, ο οποίος μίλησε στο Newsit, οι γυναίκες αυτές, περισσότερες από εφτά, έφτασαν στη Βαρβάκειο και άρχισαν να ξοδεύουν τα ευρώ τους προκειμένου να πληρώσουν το κρέας όσων εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αγορά.

Αυτό βέβαια που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ποτέ κανείς δεν τις έχει δει αυτές τις “αόρατες” γυναίκες, ούτε σήμερα, ούτε τις προηγούμενες φορές!

Θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια η είδηση αυτή, δε μπορούμε όμως να μη σκεφτούμε πως αυτό είναι ένα καλά στημένο διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να “ζεσταθεί” η κίνηση στην αγορά της Βαρβακείου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε