Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Εμφύλιος” στη Πολεμική Αεροπορία!

“Εμφύλιος” στη Πολεμική Αεροπορία!

Ο χειρότερος πόλεμος είναι ο εμφύλιος. Δυστυχώς ένα τέτοιο πόλεμο έχουμε σ΄ εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια μέσα στη Πολεμική Αεροπορία. Μηχανικοί εναντίον ιπταμένων!

 Θέλουμε,δεν θέλουμε,μας αρέσει ,δεν μας αρέσει η διαμάχη υπάρχει και αναζοπυρώνεται σε κάθε ευκαιρία. Η απόφαση του ΕΣΜΑ (Ενιαίος Σύνδεσμος Μηχανικών Αεροπορίας) να καλέσει σε απολογία εν ενεργεία υποπτέραρχο(!),επειδή φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους του μηχανικούς,έχει προκαλέσει νέα σφοδρή σύγκρουση μεταξύ μηχανικών και ιταμένων.

Το μένος που χαρακτηρίζει τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές ,μέσω Onalert, αποτελούν μία ένδειξη του “πολεμικού” κλίματος. Οι μηχανικοί θεωρούν πάντα ότι αντιμετωπίζονται ως “παιδιά ενός κατώτερου θεού” αν και όπως υποστηρίζουν “έχουν καλύτερο επίπεδο σπουδών από τους ιπταμένους”. Από την άλλη οι πιλότοι θεωρούν τους μηχανικούς τουλάχιστον προνομιούχους αφού η εξέλιξή τους είναι ταχύτερη και το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας τους γίνεται σε θέσεις επιτελείου κι όχι σε μάχιμες μονάδες,ούτε σε επικίνδυνες για τη ζωή τους θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε