Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Εμινέ Ερντογάν: Θρίλερ με την επίσκεψη της στο Μουσείο της Ακρόπολης – Η ξαφνική αδιαθεσία

Εμινέ Ερντογάν: Θρίλερ με την επίσκεψη της στο Μουσείο της Ακρόπολης – Η ξαφνική αδιαθεσία

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Μουσείο της Ακρόπολης, που ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν με την Μπέτυ Μπαζιάνα. Και αυτό γιατί ενώ η επίσκεψη τους ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00… οι δυο Πρώτες Κυρίες παραμένουν άφαντες!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Εμινέ Ερντογάν ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και για αυτό δεν έχει φύγει από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στο κέντρο της Αθήνας για να κατευθυνθεί προς το Μουσείο της Ακρόπολης.

Τα συνολάκια της Εμινέ, τα κοστούμια του Ταγίπ και οι κυρίες της ασφάλειας

Αυτό σημαίνει ότι είναι στον “αέρα” η επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ωστόσο, οι πόρτες του Μουσείου έχουν κλείσει ενώ έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΤΕΕΜ και ελέγχουν τον χώρο. Κάτι που λογικά σημαίνει ότι η επίσκεψη θα γίνει.

Εμινέ

Η “απαίτηση” που δεν έγινε πραγματικότητα

Οι δυο πρώτες κυρίες ήταν προγραμματισμένο να γευματίσουν στο μουσείο της Ακρόπολης, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα γίνει… Και αυτό γιατί η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου και της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας βγήκε… εκτός προγράμματος.

Εμινέ

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η απαίτηση της Εμινέ για το συγκεκριμένο γεύμα. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας ζήτησε να την σερβίρουν μόνο γυναίκες. Βέβαια, το χατήρι της δεν θα γίνει… μιας και όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το γεύμα.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας

Η μυστηριώδης γυναίκα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Νωρίτερα, μια γυναίκα με μαντίλα πιθανότατα από την συνοδεία της πρώτης Κυρίας της Τουρκίας, εμφανίσθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.

Μαζί της και άλλες γυναίκες άλλες με μαντίλα και άλλες όχι πιθανότατα από την φρουρά της Εμινέ Ερντογάν την συνόδευαν. Αυτό που έχει γίνει ανεπίσημα γνωστό είναι ότι από τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει για το κοινό το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς αναμένεται να το επισκεφθεί η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενη από την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Πιθανολογείται ότι οι κυρίες αυτές πήγαν ως προπομποί της Εμινέ Ερντογάν προκειμένου να προετοιμάσουν την επίσκεψη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις