Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενώ η χώρα καταρρέει, ο Καραμανλής κάνει …κοιλιακούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί η πλειοψηφία των πολιτών να θεωρούν την κυβέρνησή του υπεύθυνη για τα δεινά της χώρας, ωστόσο ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν μοιάζει να αγχώνεται…

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν όλοι οι Έλληνες παρακολουθούσαν “μουδιασμένοι” το πάγωμα των συντάξεων και τις σκληρές περικοπές των επιδομάτων, ο Κ. Καραμανλής βρισκόταν σε γυμναστήριο του Κολωνακίου φροντίζοντας για τη… σιλουέτα του! 

Ο κ. Καραμανλής, μάλιστα, εθεάθη να φτάνει στην πλατεία μέσα σε πολυτελές μαύρο τζιπ, συνοδεία δύο αυτοκινήτων και τεσσάρων αστυνομικών, δείχνοντας έτσι ότι αν και έχουν φύγει πια από πάνω του οι πρωθυπουργικές ευθύνες, δεν ξεχνά τα πρωθυπουργικά προνόμια. 

Ο πρώην πρωθυπουργός όχι αίσθηση ευθύνης, αλλά ούτε καν περιέργεια δεν φαίνεται μάλιστα να είχε για τη δαμόκλειο σπάθη των νέων μέτρων που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια του ελληνικού λαού. 

Συνέχιζε ακάθεκτος το πρόγραμμα που του έχουν επιβάλλει οι γυμναστές του – διάδρομος, κοιλιακοί και ραχιαίοι- καθώς βασικό του μέλημα αυτή την περίοδο μάλλον ειναι να βγει καλλίγραμος στην παραλία…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε