Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ένστολοι: Ραντεβού το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο

Ένστολοι: Ραντεβού το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο

Ένστολοι από όλη την Ελλάδα θα μαζευτούν σήμερα στο Καλλιμάρμαρο σε μια συγκέντρωση χωρίς προηγούμενο όπως λένε.

Προηγήθηκε η επεισοδιακή διαμαρτυρία τους το πρωί στην σχολή των ΜΑΤ όπου μετά από ώρες αποκλεισμού της εισόδου – με σκοπό να εμποδίσουν την αναχώρηση συναδέλφων τους για την Θεσσαλονίκη – έληξαν την κινητοποίηση.

Αυτό έγινε μετά από τις διαβεβαιώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ότι τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν για καταβληθούν τα χρωστούμενα επιδόματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις των ένστολων εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, επικρίνοντας τη στάση της κυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Οικονομικών απέναντί τους.

Η δημόσια ασφάλεια και η κοινωνική προστασία αποτελούν δημόσιο αγαθό και δεν είναι δυνατόν να παίρνουν 500 ευρώ ο αστυνομικός και ο πυροσβέστης που διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους, παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό υπάρχουν ειδικά μισθολόγια, για ειδικές κοινωνικές ομάδες με κοινωνική υπεραξία, πρόσθεσε και κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι συμπεριφέρεται σαν απλός λογιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο μεγάλος θυμός! “Κοχλάζουν” οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω περικοπών και

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Οι στρατιωτικοί βγαίνουν στο δρόμο. Ποιοι θα συμμετέχουν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε