Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ένταση και προπηλακισμοί έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Φούχτελ – Τα ΜΑΤ “έσπρωξαν” από τα σκαλιά τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ

Ένταση και προπηλακισμοί έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Φούχτελ – Τα ΜΑΤ “έσπρωξαν” από τα σκαλιά τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ

– Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Χανς Φούχτελ
– Ήταν προγραμματισμένο να δει δημάρχους για το θέμα της διαθεσιμότητας
– Σπρωξιές και φωνές όταν θέλησαν να περάσουν ο δήμαρχος Βριλησσίων και ο γγ του δήμου Αμαρουσίου
– Γερμανικά εμβατήρια και η ατάκα “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” ακούγονται από CD players που έχουν μαζί τους οι συνδικαλιστές
– 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο στους δήμους, αποχή το Σαββατοκύριακο και ξανά απεργία από Δευτέρα
– Είναι η δεύτερη φορά που η ΠΟΕ ΟΤΑ “βάζει στο μάτι” Γερμανό αξιωματούχο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Να μπλοκάρουν τη συνάντηση του ειδικού απεσταλμένου της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Φούχτελ με δημάρχους της Αττικής αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους δήμους και νωρίς το πρωί της Πέμπτης, συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι, όπου μένει ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας.

Ένταση επικράτησε όταν στο ξενοδοχείο έφτασαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλης Χρηστάκης αλλά και ο δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης. Οι συγκεντρωμένοι τους προπηλάκισαν, με την αστυνομία να… μπλέκεται μέσα στο χαμό, χωρίς να μπορεί ουσιαστικά να κάνει τίποτα. Ούτε τα ΥΜΕΤ που έφτασαν, κατόπιν εορτής, στο σημείο.

Η συνέχεια είχε ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Άνδρες των ΜΑΤ ανέβηκαν μπροστά στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου και κυριολεκτικά έσπρωξαν από τα σκαλιά τους συνδικαλιστές που είχαν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα για να μην περάσει κανείς!

Συνδικαλιστές δεν αφήνουν τον δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστα Ιωαννίδη, να περάσει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου
Τα ΜΑΤ φτάνουν... κατόπιν εορτής

Οι εργαζόμενοι δε μπλόκαραν απλά την είσοδο του ξενοδοχείο, για να εμποδίσουν τη συνάντηση, έκλεισαν και το πάρκινγκ, μετά την πληροφορία πως κάποιοι από τους δημάρχους μπήκαν από την… πίσω πόρτα!
Αποκλεισμένο και το πάρκινγκ
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου βγήκε να διαμαρτυρηθεί, στους συγκεντρωμένους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου βγαίνει να διαμαρτυρηθεί κι εργαζόμενος τον χαιρετά ναζιστικά
Είναι η δεύτερη φορά που η ΠΟΕ ΟΤΑ “στοχοποιεί” Γερμανό αξιωματούχο. Είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, όταν συνδικαλιστές είχαν πετάξει καφέ και είχαν προπηλακίσει τον Γερμανό πρόξενο.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους, κλιμωκώνοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά της διαθεσιμότητας, αποφάσισε να κατεβάσουν ρολά στους δήμους για τις επόμενες επτά μέρες με 48ωρες απεργίας σήμερα και αύριο αλλά και Δευτέρα-Τρίτη, ενώ το Σαββατοκύριακο δε θα μαζέψουν τα σκουπίδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδικούνται τους πολίτες, κλείνουν παιδικούς σταθμούς και δε μαζεύουν σκουπίδια! 7ημερο λουκέτο στους δήμους για τη διαθεσιμότητα

Απολύσεις ζήτησε ο Φούχτελ: “Τη δουλειά που κάνουν στην Ελλάδα 3.000 εργαζόμενοι στη Γερμανία τη κάνουν 1.000”

Θεσσαλονίκη:”70 Έλληνες αποδίδουν όσο 500 Γερμανοί κύριε Φούχτελ”!

Φούχτελ κωλοτούμπας: “Εχω συναντήσει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα”

Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο – Μπαλασόπουλος: Βάλτε τον Φούχτελ σε αεροπλάνο – Ξύλο και σε μέλη της Γερμανικής αντιπροσωπείας!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε