Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Μία κοπέλα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πεδίο μάχης η οδός Πανεπιστημίου και οι γύρω δρόμοι μετά το τέλος πορεία κατά των επερχόμενων νέων μέτρων της κυβέρνησης.

Τραυματισμένη βρέθηκε μια κοπέλα στην οδό Πατησίων μετά την πορεία και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ενώ σημειώνονταν ακόμη μικροεπεισόδια στην περιοχή.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τραυματίστηκε και από τι η συγκεκριμένη κοπέλα..

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που ήταν στο τέλος της πορείας πέταξαν αρχικά πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.

ΦΩΤΟ NEWSIT - Τραυματισμένη κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Στο σημείο αυτό, η ομάδα χωρίστηκε και ένα μέρος κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τον κύριο όγκο της πορείας που κατευθυνόταν προς το Πολυτεχνείο.
 
Από τη μια οι άνδρες των ΜΑΤ, από την άλλη η φωτιά (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του ΙΚΑ στην οδό Πατησίων και προξένησαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ τους καταδίωκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο εισαγγελέας που επόπτευε τα μέτρα είδαν ένα ασθενοφόρο να παραλαμβάνει μία κοπέλα από το πεζοδρόμιο μπροστά στο θέατρο ΑΛΦΑ. Αμέσως, ο εισαγγελέας ζήτησε να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και έδωσε εντολή να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τη διευκρίνιση των αιτίων του τραυματισμού.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις... (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Εικόνες από το κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Η ένταση μεταφέρθηκε και στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο. Ταραξίες και ΜΑΤ, μάλιστα, έπαιξαν… κλεφτοπόλεμο στο Πολυτεχνείο αλλά και την οδό Στουρνάρη.
... δεν απέτρεψαν τα έκτροπα (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Οι ταραξίες βρέθηκαν στα μετόπισθεν της πορείας που πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων, μέλη του δικτύου συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και φοιτητές, φοιτητικών συλλόγων, κυρίως του Πολυτεχνείου.
Τοπίο στην... ομίχλη η Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Τα ΜΑΤ παρατεταγμένα (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Διαβάστε επίσης:

Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου – Φοβούνται σοβαρά επεισόδια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε