Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιδείνωση του καιρού

Βροχόπτωση στην Αττική ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου.

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το Σάββατο στα δυτικά και τα βόρεια, με θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, που θα προκαλέσει προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά ισχυρά προς το απόιγευμα. Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές.

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται και στην Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και τα νησιά του Ιονίου. Πρόσκαιρες καταιγίδες προβλέπονται και στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 7 έως τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε