Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Επιτέλους βροχή! Το βράδυ ίσως βρέξει και στην Αττική

Βροχερός θα είναι ο καιρός κυρίως στην Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όμως η συννεφιά θα είναι απλωμένη σε όλη την χώρα.

Πιο αναλυτικά:

Στην Μακεδονία και την Θράκη, θα έχει συννεφιά η οποία θα αυξηθεί και θα βρέξει. Ομίχλες, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή κυρίως το πρωί και το βράδυ. Από 01 έως 15 βαθμούς, ενώ στην Δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται βροχές και καταιγίδες.
Από το βράδυ οι βροχές θα κοπάσουν στα νότια και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία απο 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα έχει λίγη συννεφιά που θα αυξηθεί από το απόγευμα. Και σε αυτές τις περιοχές η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι νοτιάδες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς, ενώ στην Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη. Το βράδυ μπορεί να βρέξει στα δυτικά.
Νότιοι οι άνεμοι έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάννησα, θα έχει συννεφιά και θα βρέξει στα βόρεια.Το βράδυ μπορεί να έχει και καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιάδες κι εδώ στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς με την μέγιστη να είναι στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική μπορεί να βρέξει το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη, θα είναι συννεφιασμένος ο καιρός όλη μέρα με λίγη βροχή και ομίχλη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.
 

ΤΕΤΑΡΤΗ

Βροχερός και συννεφιασμένος καιρός. Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Καιρός: αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα θα περιοριστούν το βράδυ στην ανατολική νησιωτική χώρα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: σε πτώση.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε