Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση Καρατζαφέρη υπό το φόβο διαρροών

Ο Γ. Καρατζαφέρης αποχωρώντας από το βήμα της Βουλής ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γ. Καρατζαφέρης αποχωρώντας από το βήμα της Βουλής ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η δημοσκόπηση του NewsIt.gr προκάλεσε την ακραία αντίδραση του Γ. Καρατζαφέρη.

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στην Ολομέλεια της Βουλής αναφερόμενος στο περιστατικό με την καθαρίστρια από τη Θεσσαλονίκη στο αυτοκίνητο της οποίας έριξαν καυστικό υγρό και υπό το βάρος της δημοσκόπησης του NewsIt.gr.

Ο κ. Καρατζαφέρης αφού εξέφρασε τη συμπάθειά του προς την καθαρίστρια, με σαφή ειρωνική διάθεση είπε συγκεκριμένα “όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μια καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, αυτό δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα”.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο της καθαρίστριας είναι ένα μεσαίου κυβισμού με πάνω από 100.000 χιλιόμετρο, το οποίο όπως δήλωσε η ίδια ακόμα δεν έχει ξεπληρώσει όλες τις δόσεις του δανείου.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας “νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μια γκαρσονιέρα ίσως”, φράση που στρεφόταν ευθέως κατά της απόφασης να δοθεί ένα σπίτι από τον ΟΕΚ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία, αλλά έρχεται μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης του NewsIt.gr σύμφωνα με την οποία ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ μετακινείται πρός τη ΝΔ., γεγονός που όπως φαίνεται έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τον ΛΑΟΣ για να προβαίνει ο κ. Καρατζαφέρης σε τέτοιες τοποθετήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :

Νεα υπόθεση Κούνεβα

Η Δημοσκόπηση του NewsIt

‘Ενα σπίτι για την Κούνεβα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε