Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλου

Ξύλο και επέμβαση των ΜΑΤ εξω απο το Μακεδονία Palace. Για “συντεχνίες που δρουν ως κακοποιά στοιχεία” έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

“Οι συντεχνίες αποδεικνύεται ότι αποτελούν, όχι μόνο το μεγάλο αγκάθι αλλά δρουν και ως κακοποιά στοιχεία. Τέτοιες προσπάθειες δεν θα σωπάσουν τις μεταρρυθμιστικές μας προσπάθειες”. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος, λίγη ώρα μετά τον προπηλακισμό του από αγνώστους, την ώρα που προσερχόταν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.

Άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, ιδιοκτητών φορτηγών, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” επιτέθηκαν στον Κωνσταντίνο Μίχαλο την ώρα που εκείνος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η αστυνομία, προκειμένου να απομακρύνει τους διαδηλωτές, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.

Πάντως ο κ. Μίχαλος συμμετείχε κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και μιλώντας στο NewsIt είπε οτι είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χερσαίων μεταφορών Γιώργος Τζωρτζάτος σε δηλώσεις του καταδίκασε τέτοιου είδους ενέργειες. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του κ. Μίχαλου ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μπακατσέλος.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε