Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Επιχερηματίας χαστούκισε τον Περιφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου

Επιχερηματίας χαστούκισε τον Περιφεριάρχη Νοτίου Αιγαίου

Επεισόδιο δημιουργήθηκε το πρωί σε γνωστή καφετέρια στο κέντρο της πόλης της Ροδου με πρωταγωνιστές τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Σπανό και τον περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Σπανός διερχόμενος με το αυτοκίνητό του μπροστά από την καφετέρια, είδε τον περιφερειάρχη μαζί με φίλους του, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είχε μαζί του λογομαχία για τη γνωστή υπόθεση της μη δρομολόγησης του πλοίου «Παναγιά Σκιαδενή» στη γραμμή της Σύμης.

Ο κ. Σπανός είπε στον κ. Μαχαιρίδη ότι εμένα δεν με κάνανε επιχειρηματία οι πολιτικοί και δεν θα σ’ αφήσω να με καταστρέψεις.

Σε κατάσταση έντονου εκνευρισμού ο επιχειρηματίας χαστούκισε τον κ. Μαχαιρίδη, επενέβησαν οι άλλοι θαμώνες και οδήγησαν τον Γ. Σπανό στο αυτοκίνητό του, οπότε και αναχώρησε για το γραφείο του.

Ο κ. Σπανός όπως δήλωσε στο «Rodosalarm», είπε στον περιφερειάρχη ότι «με συκοφαντείς συνεχώς λέγοντας ψέματα όπου βρεθείς, παρεμβαίνεις σε υπηρεσιακά όργανα για να μην δώσουν άδεια στο πλοίο μου «Παναγιά Σκιαδενή» προκειμένου να ευνοήσεις το πλοίο «Πρωτέας» της Σύμης, εγώ είμαι ροδίτης γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου και εσύ δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το επεισόδιο ο περιφερειάρχης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γ. Σπανού.

Ο επιχειρηματίας καταλογίζει στον περιφερειάρχη εμπάθεια και προκατάληψη σε βάρος του, αδιαφορώντας εάν με τις ενέργειές του απολύθηκαν 20 εργαζόμενοι στο «Παναγιά Σκιαδενή», προσθέτοντας μάλιστα ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού δύο προκλήθηκαν προβλήματα υγείας.

Στην επισήμανση ότι ο κ. Μαχαιρίδης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση ο κ. Γ. Σπανός είπε έχω το δίκιο με το μέρος μου, αυτός ο άνθρωπος με έχει βγάλει πλέον εκτός εαυτού με την μεροληπτική συμπεριφορά του. Και πρόσθεσε: «Θα υποβάλλω μήνυση στον περιφερειάρχη για παράβαση καθήκοντος και θα καταθέσω εναντίον του αγωγή αποζημίωσης τόσο για μένα, όσο και για τους 20 ανθρώπους που εξ αιτίας του έμειναν χωρίς δουλειά».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε