Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έψαχναν αχαλίνωτο σεξ με γυναίκες της διπλανής πόρτας και βρέθηκαν… φεσωμένοι! – Το χρονικό της καλοστημένης “ροζ” απάτης – Αποκλειστικές ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ - newsIT
ΦΩΤΟ - newsIT

– Απίστευτη απάτη με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είχε έδρα το Κολωνάκι
– Έστελναν “καυτές” φωτογραφίες γυναικών με sms που καλούσαν για περιστασιακό σεξ
– Όσοι έπεφταν στην παγίδα και απαντούσαν, στη συνέχεια “έκλαιγαν” τα χρήματά τους
– Υπέρογκες οι χρεώσεις και οι γυναίκες… άφαντες!
– Όλο το χρονικό και πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση
– ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έψαχναν για αχαλίνωτο σεξ με γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν έχουν ταμπού και ντροπές στο κρεβάτι και τελικά βρέθηκαν να είναι χρεωμένοι εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες ευρώ στο κινητό τους τηλέφωνο, καθώς είχαν πέσει θύματα απάτης.

Ο λόγος για την αποκάλυψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για εταιρεία παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών, η οποία έστελνε φωτογραφίες γυναικών σε καυτές πόζες, συνοδευόμενες από μηνύματα του τύπου: “..είμαι γειτόνισσά σου και σε βλέπω καθημερινά ο άντρας μου θα λείπει καιρό από το σπίτι για δουλειές και θα ήθελα να περάσουμε βραδιές με αχαλίνωτο και χωρίς όρια σεξ. Περιμένω μήνυμα σου.”

Δεκάδες πολίτες έπεσαν θύματα αυτής της απάτης και τελικά όχι μόνο δεν είχαν βραδιές με αχαλίνωτο σεξ, αλλά βρέθηκαν να χρωστούν εκατοντάδες ευρώ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που είχαν σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν το λογαριασμό τους με διπλές και τριπλές χρεώσεις.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από απανωτές καταγγελίες πολιτών που τους ήλθε ο “ουρανός στο κεφάλι”, όταν έπιασαν στα χέρια τους το λογαριασμό του κινητού τους.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτή την υπόθεση κινδύνεψαν να κλείσουν ακόμα και σπίτια, καθώς πολλά από τα θύματα είναι παντρεμένοι και δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν στην σύζυγο τους το “φουσκωμένο” λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.
ΦΩΤΟ - newsIT

Η αποκάλυψη…

ΦΩΤΟ - newsIT
Το καλοκαίρι, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άρχισε να γίνεται αποδέκτης σποραδικών στην αρχή καταγγελιών, για την δραστηριότητα της εταιρείας με τα απατηλά μηνύματα, ενώ το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες άρχισαν να παίρνουν την μορφή “χιονοστιβάδας”.
ΦΩΤΟ - newsIT
Αμέσως, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας οποίος έδωσε την εντολή για άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.
ΦΩΤΟ - newsIT
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η συγκεκριμένη εταιρεία που έχει έδρα το εξωτερικό και παράρτημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ηροδότου στο Κολωνάκι, είχε αγοράσει με νόμιμο τρόπο τηλεφωνικές γραμμές από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς βέβαια οι συγκεκριμένοι νόμιμοι πάροχοι να γνωρίζουν την δραστηριότητα της εταιρείας.
ΦΩΤΟ - newsIT
Έτσι, έχοντας τηλεφωνικές γραμμές κατοχυρωμένες και εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα γραφεία τους στο Κολωνάκι, άρχισαν να στήνουν τις παγίδες σε πολίτες που πίστευαν πως πέτυχαν “λίρα εκατό” στο κρεβάτι τους.

Το κόλπο

ΦΩΤΟ - newsIT
Αρχικά, οι χειριστές των ηλεκτρονικών υπολογιστών της εταιρείας, εντόπιζαν χρήστες του διαδικτύου που “έμπαιναν” από το κινητό τους τηλέφωνο σε ιστοσελίδες γνωριμιών με “καυτές” παρουσίες, οι οποίες υπόσχονταν να τους οδηγήσουν στον παράδεισο του σεξ, χωρίς ταμπού και απαγορεύσεις στα βίτσια που επιθυμούσε ο κάθε χρήστης.

Από την στιγμή που εντόπιζαν το εύκολο θύμα, έμπαινε σε εφαρμογή το κόλπο. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του κινητού λάμβανε μήνυμα από πενταψήφιο αριθμό και όταν το άνοιγε πραγματικά έμενε με το στόμα ανοιχτό.
ΦΩΤΟ - newsIT
Η πρώτη εικόνα που έβλεπε μπροστά του, ήταν μια γυμνή γυναίκα και μάλιστα γυναίκα τις διπλανής πόρτας, με τίτλους όπως “Έλα στην Μαμά, που καίγεται. Είμαι μόνη μου και σε θέλω. Ήλθα για λίγες μέρες στην Αθήνα και τα κάνω όλα”.

Δυσάρεστη έκπληξη…

Στη συνέχεια η ανάγνωση του κειμένου ήταν άλλη μια έκπληξη για το χρήστη του κινητού, οποίος άρχισε να πιστεύει ότι οι φαντασιώσεις του – και ό, τι δεν μπορεί να κάνει στο κρεβάτι με την σύζυγό του – θα πραγματοποιούνταν.

Τα κείμενα που συνόδευαν αυτές τις καυτές φωτογραφίες είχαν περίπου το ίδιο κλισέ: “…είμαι γειτόνισσά σου και σε βλέπω κάθε πρωί. Θέλω να γνωριστούμε. Κάνω τα πάντα και ο άντρας μου λείπει, στείλε μήνυμα να κάψουμε τα στρώματα”.
ΦΩΤΟ - newsIT
Ο ιδιοκτήτης του κινητού “τσιμπούσε το δόλωμα” και έπεφτε στην παγίδα. Αμέσως έστελνε μήνυμα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η “φόρτωση” του λογαριασμού του.

Το “γαϊτανάκι” της απάτης συνεχίζονταν με απανωτά μηνύματα πάντα με καυτό περιεχόμενο που τρέλαινε την φαντασία του χρήστη, και βάραινε τελικά το πορτοφόλι του.
ΦΩΤΟ - newsIT
Βέβαια ποτέ δεν έρχονταν σε επαφή με την… αχαλίνωτη γειτόνισά που δεν είχε κανένα όριο στο σεξ, και προσγειώνονταν στην πραγματικότητα, όταν πια έφθανε στα χέρια του ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε