Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εργασίες για νέα άσφαλτο στην Λ. Κηφισίας

Εργασίες για νέα άσφαλτο στην Λ. Κηφισίας

Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ανακοινώθηκε ότι από την Τρίτη 3 Αυγούστου 2010 έως και το Σάββατο 7 Αυγούστου 2010, καθώς και από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 έως και το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 και κατά τις νυκτερινές ώρες από 21.30 έως και τις 6.00, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης ασφαλτικού τάπητα (φρεζάρισμα) και κατασκευή νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα στα παρακάτω τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας:

– Στη λεωφορειολωρίδα της ανόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Αιτωλίας έως το ύψος της οδού Πεζοπούλου του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

– Στη λεωφορειολωρίδα της καθόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Μπιζανίου έως το ύψος της οδού Φθιώτιδος του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

– Στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Συν/ρχου Δαβάκη έως το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της. Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

– Στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στο υπόγειο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της.

Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά. Για τις εργασίες αυτές δεν απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε