Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ – Πέταξαν κροτίδες και έβρισαν τους δημοσιογράφους έξω από τον ΣΚΑΙ

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ έξω από τον ΣΚΑΙ
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ έξω από τον ΣΚΑΙ

Δεν τους αρεσαν αυτά που λένε και γι αυτό τους πέταξαν κροτίδες και τους έβρισαν! Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ αφού έκαναν τον γύρο της Αθήνας αποφάσισαν να τα βάλουν και με τους δημοσιογράφους.

Μια κανονική προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης έγινε νωρίτερα στο Νέο Φάληρο. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ συγκεντρώθηκανι έξω από τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και είπαν οτι βρέθηκαν εκει για να διαμαρτυρηθούν για όσα ακούγονται από τους δημοσιογράφους.

Δεν έμειναν όμως μόνο στα λόγια ή στα συνθήματα και έριξαν κροτίδες και πιστεύοντας οτι οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ είναι άλλοι από εκείνους που βγαίνουν στα μικρόφωνα ή μπροστά από τις κάμερες, ζήτησαν να συναντήσουν εκπροσώπους τους.

Για να συζητήσουν τι άραγε; Να τους πούν πως να τα λένε;

Η κίνηση αυτη δεν είναι τίποτε άλλο από κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και προσπάθεια φίμωσης του Τύπου από κάποιους που δεν μπορούν ή καλύτερα δεν ανέχονται ν΄ ακούν την διαφορετική άποψη.

Πάντως οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ απαίτησαν να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο του σταθμού και να κατέβει μία κάμερα με έναν δημοσιογράφο, για να κάνουν δηλώσεις. Απαιτούσαν να ανακαλέσει ο σταθμός τους χαρακτηρισμούς ”αλήτες” και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο για τον αγώνα τους…

ΩΡΑ 14.15 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 13.55 Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Νωρίτερα έκαναν μηχανοκίνητη πορεία σε όλο το κέντρο και έφτασαν έξω από το υπουργείο Υγείας για να δηλώσουν συμπαράσταση στους γιατρούς.
Φωνάζοντας συνθήματα όπως “Αλι, αλί, αλί. Γιωργάκη θα φύγεις σαν τον Μπεν Αλι” και “Υγεία, παιδεία, συγκοινωνία”, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ απέκλεισαν την οδό Αριστοτέλους έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε