Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έρωτας, δάκρυα και Καλάσνικοφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όταν ο Αλκέτ Ριζάι γνώρισε τη Σούλα από το Περιστέρι… 

Το ζευγάρι έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για έναν έρωτα που γεννήθηκε στην παρανομία. Γνωρίστηκαν σε καφετέρια στο Μπουρνάζι πριν από 9 χρόνια όταν η Σούλα είχε μόλις πάρει διαζύγιο.

“Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά” παραδέχεται σε συνέντευξη της στο “Πρώτο Θέμα” η Σούλα. Εξηγεί γιατί άφησε την οικογένεια της και μπήκε στην παρανομία για χάρη του Αλκέτ Ριζάι. “‘Οταν μιλάει ο έρωτας πολλές φορές η λογική και τα “πρέπει” υποχωρούν” λέει χαρακτηριστικά.
 
Και ο Αλκέτ Ριζάι όμως δήλωσε τον έρωτα του σε συνέντευξη τους στο “Βήμα της Κυριακής”. Από τον Κορυδαλλό αφιέρωσε στην αγαπημένη του τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου. “Η Σούλα είναι ο άλλος μου εαυτός, το άλλο το μισό απ’ το κορμί μου” είπε ο κακοποιός όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της στη ζωή του.

Βασικό του μέλημα στην απολογία του ήταν να απαλλάξει από τις κατηγορίες την σύντροφο του. “Είναι άραγε έγκλημα να αγαπάς; Θα την βάλετε φυλακή επειδή αγάπησε έναν Αλβανό;” είπε στον ανακριτή. 
 
Και οι δύο πάντως λένε ότι δεν εντοπίστηκαν από το κινητό τηλέφωνο της Σούλας γιατί είχε μήνες να επικοινωνήσει με την οικογένεια της. “Είμαι ερωτευμένη όχι ηλίθια” ήταν τα λόγια της Σούλας.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε