Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερχεται κι άλλη σκόνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί να μην είναι όση την προηγούμενη φορά αλλά η σκόνη έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της στην Ελλάδα και θα μείνει τουλάχιστον για άλλη μια ημέρα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στέρεα και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και Κρήτη θα κυριαρχήσουν λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική, με τους ανέμους να πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Δείτε κι άλλα για τον καιρό στη σελίδα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε