Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Έρχεται ξανά λασποβροχή

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Έρχονται και πάλι βροχές από τα δυτικά, ενώ οι νοτιάδες που κατά τόπους θα φτάσουν και τα εννιά μποφόρ θα φέρουν ξανά σκόνη από τη Σαχάρα

με αποτέλεσμα όπου “κάτσει” το σύννεφο να  “βρέξει”… λάσπη.
Ως 14 βαθμούς το θερμόμετρο στην Αθήνα με λίγη βροχή, ενώ στη Θεσσαλονίκη το κρύο θα είναι τσουχτερό με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους πέντε βαθμούς. Το χιόνι εξακολουθεί να πέφτει στα γύρω βουνά.
Από μείον τέσσερις ως πέντε βαθμούς η θερμοκρασία στην δυτική Μακεδονία όπου το χιόνι και το χιονόνερο αναμένεται να πέσουν σχεδόν παντού, ενώ και στη Θράκη Αναμένονται χιόνια στα ορεινά με τη θερμοκρασία ως τους εννιά βαθμούς.
 
Στη Φλώρινα, το θερμόμετρο έδειχνε το πρωί -2 βαθμούς, μέσα στην πόλη.

Καταιγίδες θα πέσουν στην Ήπειρο με τη θερμοκρασία το πολύ ως 11 βαθμούς ενώ στη δυτική Στερεά και τα δυτικά της Πελοποννήσου αναμένονται βροχές με το θερμόμετρο ως και τους 18. Θυελλώδεις οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φέρουν προβλήματα στις μετακινήσεις με πλοίο.

Στα ανατολικά Πελοποννήσου και Στερεάς, όπως και στην Εύβοια αναμένονται βροχές με το θερμόμετρο μέχρι τους 14 βαθμούς.
Στα νησιά του Αιγαίου αν και θα πνέουν βοριάδες το θερμόμετρο θα φτάσει ως και τους είκοσι βαθμούς, όμως οι μετακινήσεις με πλοίο ίσως έχουν πρόβλημα καθώς οι άνεμοι θα φτάσουν και τα οκτώ μποφόρ.
Στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους δέκα βαθμούς.

Με αλυσίδες κινούνται τα αυτόκίνητα στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Φλώρινας, Καστοριάς Κοζάνης και Ροδόπης, στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας και Βιτσίου) και Καστοριάς – Ιωαννίνων (από το 35οέως το 50ο χιλιόμετρο). 
Επίσης, από τη Βέροια και τη Νάουσα προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα του Βερμίου, από το 7ο χιλιόμετρο του δρόμου Άρνισσας Πέλλας – χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, Βώλακα – χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού Δράμας και Σάντας – Κέχρου, στο νομό Ροδόπης. 
Ακόμα, με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Μουζακίου – Πετρίλου Καρδίτσας, από 15ο έως 30ο χιλιόμετρο (θέση Αγ. Νικόλαος, προς Ανατολική Αργιθέα και Μουζακίου – Άρτας, από 19ο χλμ έως 35ο χιλιόμετρο (θέση Τύμπανος, προς δυτική Αργιθέα).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε