Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται το “κίνημα του αρνιού”

Θα κοστίζουν 6 με 7 το κιλό την ώρα που τα ντόπια πωλούνται 11 με 12 ευρώ το κιλό. Ποιος Δήμος ετοιμάζεται να παραγγείλει για το Πάσχα περισσότερα από 3.000 αρνιά και κατσίκια από κτηνοτρόφους της Νάξου.

Μετά την απήχηση που έχει το “κίνημα της πατάτας” σε όλη την Ελλάδα και το ισχυρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες πως ενωμένοι μπορούν να παρέμβουν στην αγορά εξοστρακίζοντας τους μεσάζοντες και ρίχοντας τις τιμές, σειρά έχει το “κίνημα του αρνιού”.

Οπως αποκάλυψε στο Newsit ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος “μετά τις πατάτες Νευροκοπίου που θα προμηθευτούν οι δημότες μας αυτο που κυρίως μας ζητούσαν είναι κρέας. Ετσι σε συνεργασία με κτηνοτρόφους της Νάξου θα αγοράσουμε περισσότερα από 3.000 αρνιά και κατσίκια απευθείας από τους παραγωγούς με τιμή 6 με 7 ευρώ το κιλό την ώρα που στα μαγαζιά το ντόπιο κρέας κάνει 11 με 12 ευρώ το κιλό. Ο κόσμος στο Γαλάτσι έχει ανταποκριθεί τρομερά σε αυτή την ιστορία και αυτό που βλέπουμε είναι πως σε πολλά μαγαζιά έχουν αναγκαστεί να ρίξουν τις τιμές. Σε 10 ημέρες υπολογίζουμε πως θα έχουμε κλείσει την συμφωνία με τους κτηνοτρόφους”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Δήμαρχος Γαλατσίου:
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΚΚΕ ενάντια στο ”κίνημα των φθηνών τροφίμων”!

Το “κίνημα της πατάτας” θα σκοτώσει την ακρίβεια- Συνεχώς αυξάνονται οι τιμές ενώ μειώνονται οι μισθοί

Μετά την πατάτα, έρχεται το κίνημα του αρνιού!

Απειλούν τους παραγωγούς να μην πωλούν απευθείας στους πολίτες φθηνά προϊόντα

Το κίνημα των φθηνών τροφίμων! – Οι πολίτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε