Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται βροχερή εβδομάδα

Τοπικές καταιγίδες στα δυτικά της χώρας και άνεμοι που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στο Ιόνιο. Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας.

Τη Δευτέρα θα έχουμε τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά της χώρας με τους ανέμους να πνέουν ως 8 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βραδύ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το βραδύ σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στις δυτικές και από το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βραδύ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και την ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βόρειες περιοχές. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών το βραδύ κυρίως στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη στα δυτικά και βόρεια θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα θα εξασθενήσουν σταδιακά πρώτα στη δυτική Ελλάδα και αργότερα στη βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και έως αργά το βράδυ στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι στα δυτικά άστατος καιρός με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα πέσει.

Την Παρασκευή θα έχουμε στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με βροχές. Τοπικές καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα γρήγορα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε