Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ερχονται καταιγίδες το απόγευμα

Ερχονται καταιγίδες το απόγευμα

Πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα το απόγευμα αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε τον καιρό αναλυτικά και την πρόγνωση για τη Δευτέρα.

Για σήμερα Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει: πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά όποτε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμους.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα  ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 31 βαθμούς Κελσίου.
   
Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τοπικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή η καταιγίδα στα βόρεια.  Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα στη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων με βελτίωση το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της στέρεας και της Πελοποννήσου να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Προβλήματα απο την ξαφνική νεροποντή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε