Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχονται χειροπέδες για τα εισιτήρια και κλήσεις για τα διόδια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η Κυβέρνηση για όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια ή μετέχουν στις διαμαρτυρίες για την αύξηση στα εισιτήρια

λέει ουσιαστικά ότι είναι “τσάμπα” μάγκες και ασύδοτοι. Ότι αρνούνται να πληρώσουν και μεταθέτουν το κόστος σε άλλους.

Έτσι το υπουργείο εντός των επόμενων ημερών θα στείλει τροπολογία στη Βουλή που θα κάνει πλημμέλημα τη μη πληρωμή εισιτηρίου, κάτι που σημαίνει πως όσοι συλλαμβάνονται χωρίς εισιτήριο θα οδηγούνται σε δίκη και εκεί θα τους επιβάλλεται ποινή τριών μηνών η οποία θα εξαγοράζεται.

Σε ότι έχει να κάνει με το μέτωπο τον διοδίων, άλλη τροπολογία που θα έρθει θα εντάσσει την παράβαση στον ΚΟΚ ανοίγοντας το δρόμο για κλήσεις από την τροχαία. Δεν υπάρχει δυνατότητα για ποινική δίωξη, όμως μπορεί το πρόστιμο να οριστεί σε… αρκετές εκατοντάδες ευρώ.
O Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά :
“Αλίμονο αν ο καθένας αμφισβητεί το αν μια υπηρεσία που παρέχεται είναι σωστή και δεν πληρώνει. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι στις συγκεκριμένες συνθήκες κάποιοι ψαρεύουν σε θολά νερά”

Μετά από όλα αυτά θυμηθείτε τη δήλωση του (αρμόδιου) υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη: “Μιλάμε ακόμη και για περισσότερο από 50% μείωση, στα υπό κατασκευή τμήματα. Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε συνολικά μείωση των διοδίων και στα υπό κατασκευή τμήματα η μείωση αυτή θα είναι δραστική”.

Τώρα, μένει να δούμε ποια είναι η πραγματική θέση της Κυβέρνησης…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε