Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έσπασαν” το Terra Vibe οι Black Keys! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

“Πλημμύρισε” η Μαλακάσα για την συναυλία της χρονιάς, αφού οι πολυβραβευμένοι Black Keys εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην χώρα μας και έκαναν τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τους να παραλληρούν το βράδυ του Σαββάτου!

Το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα από το Οχάιο, βρέθηκε στην χώρα μας στο πλαίσιο του Rockwave Festival, που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια.


Οι πόρτες είχαν ανοίξει από νωρίς το απόγευμα, αφού σχήματα όπως οι Puta Volcano, The Big Noise Attack, 1000 Mods και The Black Angels έκαναν ένα… φανταστικό “ζέσταμα” στο κοινό.






Όλα αυτά πριν το… κυρίως πιάτο της βραδιάς που ήταν φυσικά οι Black Keys. Στο Terra Vibe Park στην Μαλακάσα συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου, κάτι πολύ λογικό αν σκεφτούμε πως η προπώληση των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη συναυλία είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν.






Ο Dan Auerbach (κιθάρα και φωνή) και ο Patrick Carney (ντραμς) εμφανίστηκαν λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ και ξεκίνησαν… τον πανικό με δυναμικά τραγούδια όπως το Next Girl και το Gold on the ceiling, καλύπτοντας αρκετά κομμάτια από την δισκογραφία τους και άλμπουμ όπως -μεταξύ άλλων- το Brothers και το El Camino.

Στο κέντρο του χώρου υπήρχε ένα μεγάλο video wall το οποίο έδειχνε την συναυλία με εντυπωσιακά εφέ (αλλά και κάποια τεχνικά μικρά προβλήματα στα οποία όμως… ουδείς έδωσε σημασία).





Οι Black Keys αποζημίωσαν το κοινό με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους όπως το Lonely Boy (στο οποίο φυσικά έγινε… χαμός) αλλά και το Little Black Submarine το οποίο έπαιξαν… μαγικά στο encore πριν αποχαιρετήσουν το κοινό ακριβώς μιάμιση ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας της χρονιάς!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε