Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ετοιμάζονται για την Κυριακή οι Αγανακτισμένοι

Ετοιμάζονται για την Κυριακή οι Αγανακτισμένοι

Πιστοί στο καθημερινό τους πλέον ραντεβού, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, συναντήθηκαν και χθες οι «Αγανακτισμένοι» της Αθήνας, σε μία νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κυβερνητική οικονομική πολιτική. Ετοιμάζουν μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή.

Κατσαρόλες εξακολουθούν να δίνουν το σύνθημα της διαμαρτυρίας και ελληνικές σημαίες με πανό την εικόνα της αγανάκτησης. «Αν δεν φύγουν, δεν θα φύγουμε», δηλώνουν αποφασιστικά.

Φυσικά και αυτή τη φορά δεν λείπουν τα πρωτότυπα συνθήματα και πανό

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι συζητήσεις σε συνελεύσεις και στη γραμματεία του κινήματος των «Αγανακτισμένων» εστιάζονται σήμερα στον τρόπο κατηγοριοποίησης και εξειδίκευσης των θεματικών ενοτήτων, ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν τα αιτήματα των συγκεντρωμένων.

Οι Αγανακτισμένοι είναι απλοί άνθρωποι, γονείς με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι με τα εγγόνια τους που δεν έχουν άλλον τρόπο να αντιδράσουν παρά μονάχα αυτόν.

Δείτε τη μαρτυρία στο NewsIt

  Στο πλευρό των “Αγανακτισμένων” πολιτών που διαδηλώνουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, δηλώνει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Όπως επισημαίνει στην προσωπική του ιστοσελίδα ο ιεράρχης, ένα πούλμαν με εφημέριους θα μεταβεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, αύριο βράδυ για να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία των πολιτών. Επίσης καλεί τους ιερείς της μητρόπολης, “να κατεβούν στις πλατείες μόνοι τους ή με την οικογένειά τους ή με την ενορία τους για να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν, στην ειρηνική διαμαρτυρία των αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Ας το αποφασίσουν όμως μόνοι τους. Ας ακούσουν την φωνή της συνείδησής τους. Στα θέματα αυτά δεν χωράνε εντολές της διοικήσεως.

Πάντως οι “Αγανακτισμένοι” ετοιμάζονται για την μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής και πιστεύουν ότι αυτή την Κυριακή θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον αριθμό από την προηγούμενη βδομάδα.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και αρκετές μεγάλες της Ευρώπης όπως ακριβώς και την προηγούμενη Κυριακή.

Οι βουλευτές τσακώνονται μεταξύ τους για τις επιθέσεις εναντίον τους! 

Κέρκυρα: Πήραν τους βουλευτές με τις πέτρες και τους φυγάδευσαν με καϊκι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε