Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έβαλαν φωτιά σε τουλάχιστον 13 αυτοκίνητα!

Έβαλαν φωτιά σε τουλάχιστον 13 αυτοκίνητα!

Καταστροφική μανία κατά ΙΧ αυτοκινήτων από αγνώστους στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Δέκα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από φωτιά και τρία κάηκαν ολοσχερώς.

Οι επιθέσεις έγιναν από τις 03.15 έως τις 04.18 στις οδούς Ζαγοράς, Κυριακού, Ιουλιανού, Ολύμπου, Αγίου Στεφάνου, Αγαθουπόλεως, Αγίων Πάντων, Θάλητος, Γραβιάς, Φράγκων, Καραμανλή και επί της Λεωφ. Σοφού.

Οι άγνωστοι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τους έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα τρία να καταστραφούν ολοσχερώς και 10 να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές. 

Φωτιά σε ΙΧ και στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Μπότση. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπιασε φωτιά και υπέστη σοβαρές ζημιές αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της “ΑΤΕ Leasing”. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική, η οποία ανέλαβε την προανάκριση.

Στην οδό Χριστιανουπόλεως στην Αθήνα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανό κάδο καθώς και σε δίκυκλο, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε