Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έβαλε λουκέτο απ’ αόριστον ο δήμος Αχαρνών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος Αχαρνών αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι να βρει λεφτά για να πληρώσει μισθούς και πάγια έξοδα.

«Ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ’ αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα. Ζητάμε συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία που υφίστανται», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του δήμου σήμερα το πρωί.

Η απόφαση για λουκέτο μέχρι νεωτέρας επικυρώθηκε από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, ενώ αρχικά είχε ληφθεί στη συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία.

Σύμφωνα με την απόφαση του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου «κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό».

Συγχρόνως, ζητήθηκε να αποσυρθεί το έγγραφο, που αφορά τα επίμαχα σημεία για μετατάξεις σε άλλους οργανισμούς, μελών του προσωπικού του δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως από το «θα φύγω» του Στουρνάρα, φτάσαμε στο… «τελειώνουμε ακόμη και σήμερα με τα μέτρα» – Κλειδώνει το πακέτο πριν την Κυριακή

Ποιες αλλαγές έρχονται στην φορολογία – Βάζουν νέο χαράτσι στα ακίνητα

Τι πάθατε κι αγριέψατε ξαφνικά κ.Τόμσεν;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε