Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φεύγουν και οι τελευταίοι… – Γεμάτα σαλπάρουν τα πλοία

Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά και στις εθνικές οδούς από το πρωί καθώς αναχωρούν και οι τελευταίοι ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου. Οδηγίες προς τους ταξιδιώτες από την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας.

Περισσότερα από 30 πλοία αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα από τον Πειραιά όπου η κίνηση διεξάγεται ομαλά με μοναδική παραφωνία την 15λεπτη καθυστέρηση  ενός μόνο πλοίου με προορισμό τις Κυκλάδες.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o λιμενικός κύριος Γιώργος Περδικούρης “όλα έχουν πάει καλά από το πρωί και δεν έχουμε προβλήματα”.

Στη μάχη της ενημέρωσης του ταξιδιώτη και τα μέλη της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Τσιφάκης “είμαστε στο λιμάνι από το πρωί και ενημερώνουμε τους ταξιδιώτες για τα διατιμημένα προϊόντα που πωλούν οι καντίνες των πλοίων. Καλούμε τον κόσμο όταν διαπιστώνει αισχροκέρδεια να μας καταγγέλει το περιστατικό αμέσως”.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην δύο εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας και η τροχαία βρίσκεται επί ποδός για τη διευκόλυνση των εκδρομέων. Η έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα το απόγευμα και έως αύριο το μεσημέρι.

Φωτό από την κίνηση στον σταθμό διοδίων στις Αφίδνες

AYΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΗΦΙΣΟΥ

Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κηφισού Δημήτρης Φούκας “η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά. Έχουμε βάλει έκτακτα δρομολόγια για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση λόγω του τριημέρου της Παναγίας. Φέτος περιμένουμε ανοδο της κίνησης σε σχέση με πέρυσι καθώς πολλοί προτιμούν το ΚΤΕΛ για οικονομία και λόγω της ακριβής τιμής της βενζίνης”.

Φωτό απο το ΚΤΕΛ Κηφισού

ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ

Σύμφωνα με τον σταθμάρχη στον σταθμό Λαρίσης παρά τις περικοπές σε κάποια δρομολόγια τα τρένα φεύγουν γεμάτα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα τα μέτρα της τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Σαν της Κυριακής το πρόγραμμα των λεωφορειων τον 15αύγουστο

Αναλυτικά ο καιρός του Δεκαπενταύγουστου

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε