Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Φούρνος μοιράζει δωρεάν…πατάτες!

Φούρνος μοιράζει δωρεάν…πατάτες!

5 τόνοι πατάτας εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Οι πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά έπαιρναν από μια 5κιλη τσάντα ακόμη και εάν είχαν αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό ή ένα κουλούρι.

Με σύνθημα “συμμετέχουμε και εμείς” η γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων “το χωριάτικο” μοίρασε σήμερα δωρεάν πατάτες στους πελάτες της στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι πολίτες σχημάτισαν ατελείωτες ουρές προκειμένου να πάρουν από μια 5κιλη τσάντα πατάτες καθώς το κατάστημα εδινε το πολυτιμο δώρο ακόμη και σε αυτούς που αγόραζαν ένα μπουκαλάκι νερό με 0.50 λεπτά του ευρώ.

Οπως εξηγεί στο Newsit o Νίκος Μαυροειδής, εκπρόσωπος του αρτοποιείου που διατηρει 17 καταστήματα σε όλη την Αττική “θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Εχουμε αγοράσει 70 τόνους πατάτες από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και τις δίνουμε στους πελάτες ακόμη και με ένα κουλούρι”.

Μέσα σε 6 ημέρες έχουν σχεδόν τελειώσει οι 70 τόνοι που αγόρασε η αλυσίδα φούρνων “το χωριάτικο”. Το υποκατάστημα της Πανεπιστημίου ήταν το έκτο που διατέθηκαν δωρεάν πατάτες.

Οι πολίτες επιβράβευσαν την πρωτοβουλία του φούρνου και οπως μας είπαν μακάρι και άλλοι να ακολουθησουν το παράδειγμά τους και να βοηθησουν τον κόσμο σε αυτές τις δυσκολες ώρες που περνάει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα σε 2 ώρες εξαφανίστηκαν 25 τόνοι πατάτας – ΦΩΤΟ

Οι χονδρέμποροι απαντούν στο κίνημα της πατάτας: “Απαράδεκτο να μας λένε μεσάζοντες – Δεν έχουμε υπέρογκα κέρδη”

Δε χαμπαριάζουν τίποτα οι μεσάζοντες – “Δε θα ρίξουμε τις τιμές” λένε οι έμποροι της κεντρικής αγοράς Θεσσαλονίκης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε