Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φτηνό μου…ποδήλατο!

Ποιος είπε πως ότι είναι παλιό δεν έχει αξία;
Έτσι και τα παλιά ποδήλατα δεν είναι για πέταμα… Αποκτούν «ζωή» μέσω του ίντερνετ και δίνουν την ευκαιρίας σε όσους ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή διαδικτύου και δίνουν την ευκαιρία σ’ όσους ενδιαφέρονται, να τα αποκτήσουν, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. 
Η ομάδα «Μεταχειρισμένα Ποδήλατα Θεσσαλονίκης», φτιάχτηκε μέσω γκρουπ στο facebook. Οι χρήστες ποδηλάτων μπορούν να αντικαταστήσουν το παλιό τους ποδήλατο, πουλώντας το, συχνά σε τιμή ευκαιρίας σε κάποιον άλλο.
«Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται οι νέοι χρήστες ποδηλάτου, αφού μπορούν να αποκτήσουν οικονομικό και καλοσυντηρημένο ποδήλατο, ενώ και τα παλιά ποδήλατα δεν χάνουν την αξία τους, αφού παρατείνεται η διάρκεια χρήσης τους, από το νέο ιδιοκτήτη», λέει ο «εμπνευστής» της ιδέας, Κώστας Συμελίδης.
Όσοι λοιπόν θέλουν να αντικαταστήσουν το παλιό τους ποδήλατο, μπορούν να το επισκευάσουν, να το κοστολογήσουν, έχοντας υπόψη τα αντικειμενικά κριτήρια της αγοράς. Στη συνέχεια αφού το φωτογραφήσουν, να το «ανεβάσουν» στο ίντερνετ στη σελίδα του γκρουπ. στο facebook.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης το ποδήλατο αποτελεί μια δυνατή εναλλακτική λύση έναντι του αυτοκινήτου. Είναι ένα μέσο προσβάσιμο από όλους, χαμηλού κόστους, αθόρυβο και οικολογικό, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν υγιή τρόπο μετακίνησης.
Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί δήμοι και στην Ελλάδα έχουν προχωρήσει στη δημιουργία ποδηλατόδρομων,για να προωθήσουν και στη χώρα μας την ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε