Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γ. Παπανδρέου:”Η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης”

Γ. Παπανδρέου:”Η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης”

Μήνυμα συστράτευσης στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους αναποφάσιστους έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα.

“Είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω μια και καλή όσα μας έφεραν στην παρακμή, στο περιθώριο, στην ατιμωρησία, στην ανομία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη ΝΔ για έλλειψη σχεδίου και υποστήριξε ότι όλος ο δημόσιος διάλογος έγινε γύρω από το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε όσους ρωτούν πού θα βρεθούν τα λεφτά, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: «Εκεί που τα χάρισαν, εκεί που τα σπατάλησαν, εκεί που δεν τόλμησαν ποτέ να τα βρούνε».

Για το έλλειμα  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε  ότι φταίει ο τρόπος διακυβέρνησης της  ΝΔ, η οποία, όπως ανέφερε, ζητά για τρίτη φορά την ψήφο του πολίτη για να κάνει τα ίδια.

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε για την άμεση ανάταξη της οικονομίας, με γνώμονα ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου ζήτησε την ψήφο όλων των Ελλήνων για μια αυτοδύναμη και σταθερή κυβέρνηση που θα εγγυηθεί τις αλλαγές. «Στις 4 του Οκτώβρη κλείνουμε την πόρτα στο παρελθόν και ανοίγουμε την πόρτα στο μέλλον», κατέληξε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε