Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γαλάτσι: Σοκαρισμένος ο πατέρας του 10χρονου που χτυπήθηκε με αεροβόλο – Οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν τα πάντα

Γαλάτσι αεροβόλο 10χρονος

Κυριακή απόγευμα και σε ένα σχολείο στο Γαλάτσι, ένας 10χρονος δέχεται πυροβολισμό από αεροβόλο. Σοκαρισμένος ο πατέρας του, περιγράφει τι έγινε.

Δεν χωρά ανθρώπου νους πως στο Γαλάτσι, μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Να δεχτεί πυροβολισμό από αεροβόλο ένας 10χρονος. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο πατέρας του!

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 10χρονου αγοριού, που έχει τραυματιστεί στο χέρι, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1. Περιέγραψε τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του γιού του. Όταν ούτε κι εκείνος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε γίνει.

Τρομαγμένος ο 10χρονος

Ο πατέρας του μικρού αγοριού περιέγραψε πως ήξερε που και με ποιους ήταν ο γιος του. Ήξερε πως στο σχολείο δεν κινδυνεύει. Μάλλον, νόμιζε ότι δεν κινδυνεύει. «20:10 ήρθε με τους άλλους φίλους του τρομαγμένος, φοβισμένος, έκλαιγε, με αίμα στο χέρι», περιγράφει.

Στην αρχή, είπε ο πατέρας του 10χρονου που τραυματίστηκε από αεροβόλο στο Γαλάτσι, πίστεψε ότι ο μικρός του έκανε πλάκα. «Μετά μου είπε ότι τον έχει πυροβολήσει και αμέσως πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία».

Ο 10χρονος είχε μια γρατζουνιά στο αριστερό του μπράτσο. Η αστυνομία έφτασε άμεσα. Πατέρας και γιος πήγαν στο σχολείο, όπου τα παιδιά περιέγραψαν τι είχε γίνει. Πως έπαιζαν μπάσκετ στο σχολείο.

Γαλάτσι αεροβόλο 10χρονος

Δυο πυροβολισμοί με αεροβόλο

Το μόνο που άκουσε το παιδί ήταν ένα “σφύριγμα”. “Έπεσαν” δυο πυροβολισμοί. Ο 10χρονος κατάλαβε ότι προέρχονταν από αεροβόλο.

Αστυνομικοί συνόδευσαν τον μικρό και τον πατέρα του στο νοσοκομείο Παίδων. Όταν ο 10χρονος έκανε ακτινογραφία, εκεί φάνηκε ότι υπάρχει βολίδα μέσα στο χέρι του.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου που εξέτασε το παιδί, ζήτησε να γίνει επέμβαση για να αφαιρεθεί η βολίδα από το χέρι του.

«Είμαι από το 1998 στο Γαλάτσι και από το 2003 τα παιδιά μου πάνε σε αυτό το σχολείο. Ήμουν τόσο ήσυχος, δεν είχα ακούσει ποτέ να έχει γίνει κάτι τέτοιο».

Ο ιατροδικαστής

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του παιδιού, ο ιατροδικαστής είπε ότι η σφαίρα προήλθε από πάνω, πως κάποιος πυροβόλησε από ψηλά. Από κάποιο μπαλκόνι προφανώς.

«Ήταν πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του. Θα μπορούσε να είχε βρει κόκκαλο, κεφάλι ή μάτι», τόνισε ο πατέρας του μικρού παιδιού.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας του παιδιού

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις