Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γάλλος έπεσε στο κενό από ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας – Δεν ήθελε να πληρώσει το ξενοδοχείο

Γάλλος έπεσε στο κενό από ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας – Δεν ήθελε να πληρώσει το ξενοδοχείο

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας, με 28χρονο Γάλλο πέφτει το κενό από ταράτσα πολυκατοικίας. Πίσω απο τον θάνατο του Jean-Jaques-Benoit Prevot κρύβεται μια τραγική ιστορία.

Ο 28χρονος Γάλλος υπήκοος (Jean-Jaques-Benoit Prevot σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το γαλλικό προξενείο) διέμενε τις τελευταίες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο. Όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου τον αναζήτησε για να πληρώσει, εκείνος εξαφανίστηκε. Από την Τρίτη, τον αναζητούσαν, αλλά ο άνδρας είχε φύγει από το δωμάτιο του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας τον εντόπισαν την περιοχή της Παιανίας, να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και να χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών. Όπως είπαν οι κάτοικοι ζητούσε βοήθεια, φαγητό και χρήματα και γι΄αυτό ειδοποίησαν την αστυνομία. Για να τον προστατέψει, η αστυνομία τον οδήγησε στο τμήμα. Εκεί, ο νεαρός φώναζε «δε θα πληρώσω, δεν έχω λεφτά».

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τη γαλλική πρεσβεία ενημερώνοντας για το περιστατικό και συνεννοήθηκαν να τον μεταφέρουν εκεί, προκειμένου να αναλάβουν αυτοί να του παράσχουν αυτά που ζητούσε.

Το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί τον πήραν με ένα περιπολικό για να τον μεταφέρουν στο γαλλικό προξενείο. Ξαφνικά όμως, άνοιξε την πόρτα και το «έσκασε».
Μπήκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Οδεμισίου. Καθώς οι ταράτσες των πολυκατοικιών συγκοινωνούν, ο Γάλλος κατάφερε περνώντας από τη μια στην άλλη να φτάσει σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Έβρου και Καισαρείας. 

Για να περάσει στην επόμενη ταράτσα, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, έπρεπε να κάνει άλμα επτά μέτρων. Ανάμεσα στις δυο ταράτσες, υπήρχε ένα καλώδιο της ΔΕΗ. Πίστεψε ότι δεν είχε ρεύμα και αποφάσισε να κρεμαστεί σε αυτό για να μπορέσει να περάσει. Το καλώδιο όμως είχε κανονικά ρεύμα. Μόλις το ακούμπησε, έπαθε ηλεκτροπληξία κι έπεσε στο κενό. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέβεζα: Ανέβηκε στο δέντρο και απειλούσε να πέσει

Εύβοια:Άνοιξε την πόρτα της ταράτσας και βρήκε νεκρό τον γιο του!

Σοκάρει ο αριθμός των αυτοκτονιών! – 354 απόπειρες μέσα στον Ιούνιο

Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση

Τραγική ειρωνεία! Ο 44χρονος αυτόχειρας είχε σήμερα τα γενέθλιά του

Αδελφός γνωστού καλλιτέχνη αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε