Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο σε Αττική και επαρχία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ληστρικές εισβολές σε διαμερίσματα, ληστείες σε φαρμακεία και καταστήματα, αρπαγή αυτοκινήτου και ληστείες του δρόμου με λεία κινητά και αλυσίδες λαιμού συνθέτουν το αστυνομικό δελτίο του τελευταίου 24ωρου.

Στις 07:30 το πρωί της Τετάρτη στην οδό Φωτοπούλου 12 στο Χαϊδάρι άγνωστοι μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου ιδιοκτησίας 55χρονου, ο οποίος κοιμόταν με τη σύζυγό του. Άρπαξαν τσάντα με 200 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων με τα οποία διέφυγαν. Στις 07:45 και πάλι στο Χαϊδάρι στην οδό Παπαναστασίου 48 άγνωστοι εισέβαλλαν από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, ιδιοκτησίας 56χρονου, ο οποίος κοιμόταν με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Άρπαξαν τσάντα με 400 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

Στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου 13 στην Ηλιούπολη άγνωστος εισέβαλε σε φαρμακείο όπου με την απειλή όπλου άρπαξε 100 ευρώ από την ιδιοκτήτρια. Στην οδό Ίωνος Δραγούμη 1 στην Αθήνα δύο τσιγγάνες μπήκαν σε PET SHOP και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από την ιδιοκτήτρια, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στο Λόφο Προφήτη Ηλία στη Μαγούλα δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου επιτέθηκαν σε 45χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη καφετέριας και του άρπαξαν 1.000 ευρώ. Επιπλέον άρπαξαν από 47χρονο Έλληνα πελάτη του καταστήματος τα κλειδιά του αυτοκινήτου του με το οποίο διέφυγαν.

Στην οδό Κύπρου 45 στη Κυψέλη τέσσερις άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βάρους 24χρονου αλλοδαπού από τον οποίο άρπαξαν 30 ευρώ και ένα κινητό.

Στην Αθήνα, στην οδό Ζαχ. Παπαντωνίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε αρτοποιείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Στον Άλιμο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 550, δύο άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας βαριοπούλες έσπασαν τα τζάμια τράπεζας μπήκαν στο εσωτερικό της αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Μαντινείας, άγνωστος δράστης μπήκε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από τρία ταμεία, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε και το πιστόλι που χρησιμοποίησε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε