Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γέμιζε βενζίνη το αυτοκίνητο του και χρέωνε την Αστυνομία

EUROKINISSI
Δεν φτάνει που η ΕΛ.ΑΣ. δεν διαθέτει κονδύλια για τα καύσιμα των περιπολικών, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Σχηματάρι ανακάλυψαν ξαφνικά ότι τα ελάχιστα χρήματα που διέθεταν για το πρατήριο το οποίο εφοδίαζε τα οχήματά τους πήγαιναν και στον ανεφοδιασμό ενός κομπιναδόρου… πρώην συναδέλφου τους!
Όλα ξεκίνησαν όταν το Αστυνομικό Τμήμα του Σχηματαρίου έψαχνε να βρει καύσιμα για τα περιπολικά, καθώς διαπίστωναν ότι οι καταναλώσεις ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.
 
Τα διαθέσιμα λίτρα καυσίμων δεν επαρκούσαν και μάλιστα τον τελευταίο μήνα τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ένα περιπολικό που δεν χρησιμοποιούνταν παρουσίαζε κατανάλωση περισσότερα από 400 λίτρα βενζίνης.
 
Όταν άρχισε η έρευνα, έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι ένας πρώην συνάδελφός τους, συνταξιούχος αστυνομικός, 49 ετών, είχε στήσει ολόκληρη πλεκτάνη.
 
Συγκεκριμένα, νοίκιασε Ι.Χ. αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και παρουσιαζόταν στο συμβεβλημένο με την Αστυνομία πρατήριο όπου ζητούσε να βάλει βενζίνη δηλώνοντας ότι πρόκειται για συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας.
 
Μάλιστα, για να φανεί περισσότερο πειστικός, έδιδε στο πρατήριο τα στοιχεία από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Αστυνομίας το οποίο ανήκει στην Ασφάλεια, όμως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης.
 
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία οι αστυνομικοί άρχισαν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς ανακάλυψαν ότι τον Ιούνιο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πάρει 406 λίτρα καύσιμα. Τελευταία φορά που προμηθεύτηκε καύσιμα με τον ίδιο τρόπο ήταν την Τετάρτη το απόγευμα.
 
Την Παρασκευή το πρωί, διαπιστώθηκε η ταυτότητά του και συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας. Ήδη σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και αντιποίηση.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε