Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

καιρός

Οι πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και η εξασθένηση των ανέμων θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες οπότε ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 (μηδέν) έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές ώρες στην ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 0 (μηδέν) έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 (μηδέν) έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός  νωρίς το πρωί προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στη βόρεια Κρήτη και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόν τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μονο πρόσκαιρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε