Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γένους θηλυκού το…2010!

Γένους θηλυκού το…2010!

 Κοριτσάκι το πρώτο παιδί στην χώρα μας….Οι πανευτυχείς γονείς μιλούν αποκλειστικά στο Newsit…

 

Γεννήθηκε ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Αθήνα.
 
Γονείς είναι ο Κωνσταντίνος Καραπάνος και Μαρία Καραϊλανίδη. Είναι και οι πρώτοι γονείς του 2010 αφού είναι το πρώτο τους παιδί.
 
Οι πανευτυχείς γονείς ποζάρουν στο φακό του Newsit. Να σας ζήσει!

Όπως είπε ο κ. Καραπάνος “από τα ξημερώματα της παραμονής η Μαρία είχε κάποιες ενοχλήσεις. Έτσι γύρω στις 12:30 το μεσημέρι ήρθαμε στο Μαιευτήριο. Ο τοκετός όμως άρχισε στις 23:45 και στις 12 ακριβώς ήρθε η Φοίβη μας!” 

Το κοριτσάκι ζυγίζει 3,240 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. “Θέλαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας όμως η κόρη είχε άλλη ιδέα΄”, είπε γελώντας η Μαρία.  Να σας ζήσει το κοριτσάκι και σύντομα και άλλα παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που παιδί γεννιέται ακριβώς στις 12 στο μαιευτήριο μας, είπε η κυρία Φούκα υπεύθυνη νεογνών.
 

Φαίνεται όμως πως το 2010 είναι χρονιά για τις…ωραίες υπάρξεις αφού τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν μέχρι τώρα είναι…κορίτσια.
 
Το δεύτερο παιδί γεννήθηκε στις 12:09 στο μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου στους Αμπελόκηπους. “Έκοβα την πίτα με τους εργαζόμενους στις 12:05. Εκείνη την ώρα μπαίνει μέσα η κ.Μαριάννα Κότση μαζί με τον σύζυγο και λέει γεννάω..Γελάσαμε όλοι και αμέσως ξεκινήσαμε τον τοκετό που δεν κράτησε πάνω από 4 λεπτά. Στις 12:09 ένα κοριτσάκι 3,150 γραμμάρια έβαλε τα…κλάματα.” Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο Newsit.gr η κ. Μαίρη Φουρνάκη υποδιοικητής του μαιευτηρίου το περιστατικό.
 
Τα πρώτα αγοράκια του 2010 ήρθαν μαζεμένα στο Αλεξάνδρα στην Αθήνα. Όπως είπε ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής στην 01:20 γεννήθηκε το πρώτο αγοράκι. Στη 01:25 το δεύτερο και στις 09:35 το πρωί το τρίτο!
 
Στη Θεσσαλονίκη ποδαρικό έκανε και εκεί ένα κοριτσάκι. Γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου με καισαρική και ζυγίζει 3,380 γραμμάρια. Στις 06:30 το πρωί γεννήθηκε το πρώτο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 3,740 γραμμάρια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε