Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιάννενα: Η αστυνομία ξέμεινε από περιπολικά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακινητοποιημένα 6 στα 10 οχήματα, γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια ούτε για σέρβις!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ”Πρωινού Λόγου”, ακινητοποιημένος είναι ο μισός και πλέον στόλος αυτοκινήτων της ΕΛ. ΑΣ. στα Γιάννενα! Λόγω έλλειψης χρημάτων από το κράτος, δεν γίνονται τα απαραίτητα σέρβις στα περιπολικά, με αποτέλεσμα σχεδόν έξι στα δέκα να είναι καθηλωμένα. Έτσι στην κυριολεξία η Αστυνομία έχει ξεμείνει από οχήματα!

«Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά όλες τις περιοχές του νομού, και όλα τα τμήματα, όπως την Ασφάλεια, την Τροχαία κ.α.» υπογραμμίζει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Βαγγελής.

Όπως τόνισε, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπάρχει η κατηγορηματική δήλωση, ότι «δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για λάμπες»! Έτσι, μπαίνει «στοπ» σε βασικές ανάγκες οχημάτων, που πρέπει όμως να περιπολούν, σε ένα νομό με το μεγαλύτερο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην χώρα.

«Τα παλιάς τεχνολογίας περιπολικά αντέχουν κάπως ακόμη. Στα νέα όμως υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μόνο τα λάδια μπορούν να αλλάξουν. Δεν γίνονται σέρβις, δεν γίνεται τίποτε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν χρήματα. Παλέψαμε για να ανανεώσουμε το στόλο μας, αλλά στην πλειοψηφία του μένει ακινητοποιημένος» είπε ο κ. Βαγγελής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε