Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιατί πήραν τον εξοπλισμό 50 ανδρών των ΜΑΤ; -”Δεν είδαμε τραυματία” λένε οι αστυνομικοί

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

“Δεν ξέρω, δεν είδα” είναι με λίγα λόγια οι απαντήσεις που δίνουν στις καταθέσεις τους οι 8 αξιωματικοί και άνδρες των ΜΑΤ για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου που δίνει κρίσιμη μάχη στην εντατική χτυπημένος στο κεφάλι.

Οι πληροφορίες του newsit λένε πως όλοι τους κατέθεσαν πως δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Ότι εκείνοι δεν είδαν συμπλοκή με τον συγκεκριμένο άνδρα και ούτε τον τραυματισμό του.

Οι αξιωματικοί μάλιστα όταν ρωτήθηκαν γιατί δεν ενημέρωσαν για τον συγκεκριμένο τραυματισμό απάντησαν πως “οι γραμμές του κέντρου ήταν κατειλημμένες”.

Όπως και να ‘χει όμως 50 άνδρες των ΜΑΤ παρέδωσαν σε συναδέλφους τους για να γίνει η σχετική έρευνα τον ατομικό τους εξοπλισμό, γκλοπ, αλλά και πυροσβεστήρες που υπάρχουν σε κάθε διμοιρία.

Όχι τυχαία από το πρωί στο newsit ο Πάνος Παπανικολάου νευροχειρουργός στο Γ.Κ. Νίκαιας “δεν γνωρίζω αν τα τραύματα στο κεφάλι του 31χρονου είναι από γκλοπ ή πυροσβεστήρα”…

Έμπειροι αστυνομικοί, λένε ωστόσο, πως είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο ένα γκλοπ να προκαλέσει τραύμα αυτού του είδους. Ακόμη και τα παλαιού τύπου με τη λαβή που περιέχει αλουμίνιο δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τόσο μεγάλη ζημιά, λένε.

Πάντως στη δημοσιότητα έρχεται και το βίντεο με τις απίστευτης αγριότητας σκηνές με τους άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν με γκλοπ και κλοτσιές έναν πεσμένο διαδηλωτή…

Αυτόν οι άνδρες των ΜΑΤ … λένε ότι τον είδαν, αλλά τονίζουν ότι τον χτυπούσαν… από τον ώμο και κάτω!

Διαβάστε επίσης:
Οσμή κοινωνικής ανάφλεξης στο κέντρο της Αθήνας με την κυβέρνηση σε ρόλο θεατή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε