Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατροί: «Έριξαν χημικά στους πολίτες!»

Τη χρήση χημικών με επιβλαβείς ουσίες εναντίον των διαδηλωτών στο Σύνταγμα, καταγγέλλουν η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Οι γιατροί καλούν τις εισαγγελικές αρχές «να εξετάσουν πως οι ανήμποροι συμπολίτες που έλαβαν μέρος σε μια ειρηνική διαδήλωση, υπέστησαν την όποια επιβάρυνση από την εισπνοή των επιβλαβών αυτών ουσιών».

Κάλεσαν επίσης τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο να αναλάβει τις ευθύνες του και να προασπίσει τη δημόσια υγεία που απειλείται «κατά τέτοια ανεξέλεγκτο τρόπο».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης από το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών που στήθηκε για τους τραυματισμένους και για αυτούς που υπέστησαν εγκαύματα από την εισπνοή των χημικών κατά τη διαδήλωση, κάνει έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς της χώρας, να σταματήσει άμεσα η ρίψη χημικών ουσιών και δακρυγόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καίγεται και λεηλατείται η Αθήνα – Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα από το κτίριο της Alpha Bank – Στάχτη το κτίριο του Kosta Boda και ο κινηματογράφος Αττικόν

Διεθνή ΜΜΕ: Η Αθήνα φλέγεται

Επιθέσεις από κουκουλοφόρους δέχονται οι πυροσβέστες

Τα επεισόδια με τον φακό του Reuters

Θύματα χημικών Μίκης και Μ. Γλέζος

Eπεισόδια και στη μεγαλειώδη πορεία της Θεσσαλονίκης

Κρήτη: “Λαοθάλασσα” στους δρόμους κόντρα στο νέο μνημόνιο – Έσπασαν τα τζάμια στα δικαστήρια

Αγρίνιο: “Ντου” στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης – Πέταξαν έπιπλα από το μπαλκόνι – Έκαψαν ομοιώματα των πολιτικών αρχηγών – Φωτό

Κέρκυρα: “Ξέσπασαν” στα γραφεία Γκερέκου και Δένδια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε