Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιατρός στο αστυνομικό τμήμα λόγω ράντζου

Γιατρός στο αστυνομικό τμήμα λόγω ράντζου

Η γιατρός συνελήφθη μετά το τέλος της εφημερίας, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου και μετά οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, όπου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Από την εφημερία στο Αττικό Νοσοκομείο βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και στη συνεχεία στην Ευελπίδων η υπεύθυνη γιατρός της εφημερίας, μετά από καταγγελία συγγενούς ασθενή, που υποστήριξε ότι ο ασθενής βρέθηκε σε κίνδυνο καθώς δεν υπήρχαν κρεβάτια νοσηλείας.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, ο οποίος τονίζει ότι η κατάσταση στο ΕΣΥ παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις γιατί στοχοποιήθηκαν οι γιατροί ώστε να μετακυλήσει σε αυτούς η «ελεεινή κατάσταση των νοσοκομείων» και καταλήγει ότι το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται στο «κρατητήριο έντιμοι γιατροί ως κοινοί εγκληματίες».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, στη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου έγιναν 162 εισαγωγές. Κάποιοι ασθενείς, λόγω έλλειψης κρεβατιών, μπήκαν σε ράντζο. Η συγγενής ενός από τους ασθενείς πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου όπου και υπέβαλε μήνυση, καθώς εκτίμησε ότι ο συγγενής της βρέθηκε σε κίνδυνο. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί η γιατρός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε