Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τη φώναζαν γύφτισσα και την κορόιδευαν για τα ρούχα της” – Στον εισαγγελέα η φοιτήτρια που μαχαίρωσε 3 συμφοιτήτριες της

“Τη φώναζαν γύφτισσα και την κορόιδευαν για τα ρούχα της” – Στον εισαγγελέα η φοιτήτρια που μαχαίρωσε 3 συμφοιτήτριες της

– Συγκλονίζει η νέα υπόθεση bullying στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη 
– 22χρονη φοιτήτρια μαχαίρωσε 3 συμφοιτήτριες της
– Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα η δράστης
– “Τη φώναζαν γύφτισσα και την κορόιδευαν συνεχώς” καταγγέλει ο πατέρας της
– Το ξέσπασμα της μάνας της κοπέλας στο Newsit

Η 22χρονη έφτασε λίγο μετά τις 11.00 στα δικαστήρια Πειραιά για να απολογηθεί για την πράξη της η οποία σόκαρε το Πανελλήνιο.

Η ίδια θα ισχυριστεί οτι η ζωή της είχε γίνει κόλαση επειδή την κορόιδευαν διαρκώς οι συμφοιτήτριες της.

Τη φώναζαν γύφτισσα και την κορόιδευαν για τα ρούχα της καταγγέλουν οι γονείς της 22χρονης

Οπως δήλωσε στο Newsit o πατέρας της φοιτήτριας, Γιώργος Κουσίδης “το παιδί το πείραζαν και το έβριζαν. Της έλεγαν τι ρούχα ειναι αυτά που φοράς; Είσαι γύφτισσα. Η κόρη μας ήταν ήσυχη και δε μιλούσε. Είχαμε πάει και στους καθηγητές να τους πούμε τι συμβαίνει. Την είχε δει και ψυχολόγος πέρυσι και μας είχε πει οτι όλα ειναι καλά και οτι μιλάει καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα”.

Συγκλονίζουν τα όσα καταγγέλει στο Newsit η μάνα της 22χρονης, Λίζα Κουσίδη “το παιδί δεν ήθελε να πηγαινει στη σχολή. Μας ζήταγε να την πάρουμε από εκεί. Την κορόιδευαν αυτά τα παιδιά εδώ και 2 χρόνια για τα ρούχα της, γιατί δεν κάπνιζε, γιατί δεν έκανε πλάκες και ήταν σοβαρή. Την κοροϊδευαν γιατί δεν πήγαινε σε καφετέριες.

Την πείραζαν συνεχώς και την ενοχλούσαν αλλά η Μαρία δε μίλαγε. Είχε αδυνατισει πολύ όμως τους τελευταίους μήνες, δεν έτρωγε. Ηταν στεναχωρημένη συνεχώς. Δεν ξέρω που τα βρήκε τα μαχαίρια. Νομίζω πως ότι έκανε, το έκανε για να προστατέψει τον ευαυτό της”.

Ακούστε τι δήλωσε η μάνα της φοιτήτριας στο NewsIt…

Συμμαθήτριες της φοιτήτριας δηλώνουν οτι απο την περσινή χρονια ηταν θύμα εκφοβισμούς και λεκτικής βίας η Μαρία. Είχε μάλιστα πάει στον διευθυντή και τον είχε ενημέρωσε πως δεχόταν σεξιστικά σχόλια.

Ο Διευθυντης ζήτησε απο μαθητές να μην επαναληφθεί το γεγονός. Η 22χρονη δεν ικανοποιήθηκε απο τη στάση του διευθυντή και μετά από ένα σαρκαστικό σχόλιο “οτι την βοήθησε αρκετά” εκείνο της απέβαλλε για μια μέρα επειδή διαμαρτυρήθηκε.

“Είχε άσχημη ψυχολογία και της συμπεριφέρονταν πολύ άσχημα. Δεχόταν συνεχώς επιθέσεις. Την κορόιδευαν γιατί έπαιρνε καλούς βαθμούς. Την ρωτούσαν πως ντύνεται ετσι. Τι φοράει πως μιλάει” καταγγέλουν στο Newsit οι συμφοιτήτριες της. 

Η 22χρονη μάλισα είχε τσακωθεί και με μια κοπέλα εκείνη την περίοδο είχαν πιαστεί στα χέρια. Ωστόσο ο ψυχολόγος που πήγε στο σχολείο και μίλησε με την Μαρία διαβεβαίωσε τους γονείς της πως το κορίτσι είναι καλά στην ψυχική της υγεία. Κάτι που τόνισε και η μάνα της φοιτήτριας μιλώντας στο Newsit.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε